Πυρκαγιά στον Αγ.Βασίλειο Κορινθίας - Δόθηκε στην κυκλοφορία η εθνική οδός Κορίνθου – Τρίπολης - iefimerida.gr

Πυρκαγιά στον Αγ.Βασίλειο Κορινθίας - Δόθηκε στην κυκλοφορία η εθνική οδός Κορίνθου – Τρίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία η εθνική οδός Κορίνθου - Τρίπολης, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου Κορινθίας, η οποία είχε κλείσει νωρίτερα, λόγω φωτιάς στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους και κυρίως λόγω του καπνού.
Ωστόσο, η κίνηση των οχημάτων γινόταν από παρακαμπτήριες οδούς.
Οσον αφορά την φωτιά, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 15.50 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε αγροτική περιοχή στον Αγιο Βασίλειο Κορινθίας. Καίει καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελιές και ξερά χόρτα. Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο από και προς την Τρίπολη και ήταν πάρα πολλά τα αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί σχηματίζοντας ουρές και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρκαγιά Κορινθία μποτιλιάρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ