Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο προκρίθηκε η Αραούζου - iefimerida.gr

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο προκρίθηκε η Αραούζου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την 8η θέση κατέκτησε η Κέλλυ Αραούζου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καζάν, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016.

Η Αραούζου θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016 μετά την 8η θέση που κατέκτησε στην κατηγορία ανοιχτής θάλασσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, το οποίο διεξάγεται στο Καζάν. Η νεαρή κολυμβήτρια μπορεί να μην κατέκτησε μετάλλιο στα 10χλμ., όπως έκανε στα 5χλμ., όμως το γεγονός ότι ήταν στην πρώτη δεκάδα της έδωσε το «εισιτήριο» να αγωνιστεί στη Βραζιλία.

Η Αραούζου έδωσε έναν συγκλονιστικό αγώνα, αφού στο πρώτο πέρασμα από τα 2.5χλμ. ήταν 37η, στα 5χλμ. άφησε πίσω της 15 κολυμβήτριες και ήταν 22η, ενώ τη μεγάλη αντεπίθεση έκανε στα 7.5χλμ., που ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Στη συνέχεια, όμως, έμεινε από δυνάμεις και οπισθοχώρησε, αλλά στο τέλος μπόρεσε να τερματίσει μέσα στη δεκάδα που ήταν ο αρχικός της στόχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ