Εφτασε η ώρα για το σεντόνι: Παναθηναϊκός-Μπριζ για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Εφτασε η ώρα για το σεντόνι: Παναθηναϊκός-Μπριζ για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Μπριζ (21:00, OTE Sport 1) στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Να ξεπεράσει το εμπόδιο των Βέλγων στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα προσπαθήσει απόψε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα επιχειρήσει να πετύχει ότι δεν κατάφερε πέρυσι, όταν ακριβώς στον ίδιο γύρο αποκλείστηκε από μια άλλη βελγική ομάδα, την Σταντάρ Λιέγης.

Τα εισιτήρια του αγώνα έκαναν «φτερά» από την πρώτη μέρα που βγήκαν προς τη διάθεση του κοινού και αυτό σημαίνει ότι εκτός από τον καύσωνα της Αθήνας, οι Βέλγοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την καυτή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η 11άδα με την οποία θα ξεκινήσει ο Αναστασίου φαίνεται να έχει κλειδώσει. Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ και Πράνιτς στην άμυνα, οι Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν και Νίνης στη μεσαία γραμμή με τους Καρέλη και Μπεργκ στην επίθεση.

Το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει ο Ελληνας τεχνικός αφού δεν αποκλείεται να παραταχθεί με 4-2-3-1, στέλνοντας τους Καρέλη και Ατζγκούν στα άκρα, αφήνοντας τον Νίνη στον αξόνα πίσω από τον προωθημένο Μπεργκ.

Όσον αφορά τους Βέλγους, ο Μισέλ Πρεντόμ θα παρατάξει με 4-1-4-1 την ομάδα του. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Μπρουζές (τερματοφύλακας), Κουλς, Μέχελε, Ντουάρτε, Ντε Μποκ (άμυνα), Σίμονς (αμυντικό χαφ), Ντιαμπί, Φόρμερ, Βάνακεν και Βάθκεθ (στα χαφ) και Ντε Σούτερ (στην επίθεση).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μπριζ Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ