Τα ζώδια της Τρίτης 28 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 28 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Οι Κριοί του Μαρτίου θα έχετε σημαντικές επαφές, σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε μια σημαντική επιτυχία στα συναισθηματικά σας, με τον Δία στο ζώδιο του Λέοντα (ως 11/8) να σας ευνοεί ιδιαίτερα! Σπεύσατε λοιπόν! Εσείς βέβαια που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Απριλίου θα πρέπει να προσέχετε τα οικογενειακά σας θέματα τα οποία ενδεχομένως να παρουσιάσουν μια σημαντική ένταση η οποία θα σας απασχολήσει. Μετά το μεσημέρι θα μπορούσατε να συζητήσετε αλλά και να βρείτε λύση σε ένα επαγγελματικό σας θέμα.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας η σημερινή ημέρα (κυρίως από το μεσημέρι και μετά) είναι ιδιαίτερα καλή για να βρείτε λύσεις σε ότι σας προβληματίζει, έστω και αν η Αφροδίτη (κυβερνήτης πλανήτης σας) κινείται ανάδρομα. Εκεί που είχατε αποφασίσει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας τα σχέδιά σας διαφοροποιούνται, χωρίς να αποκλείεται να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε ή σκεφτήκατε. Τα οικογενειακά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ χειρίζεστε τον λόγο με έναν τρόπο δηκτικό και επιθετικό, γεγονός που μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους η σημερινή ημέρα έχει πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί στις δύο τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε για λίγες ημέρες ακόμη (ως 11/8) σε μια ιδανική περίοδο, ενώ και για εσάς ευνοούνται οι συζητήσεις και οι επαφές! Προσέχετε τα έξοδά σας και κάντε λίγη οικονομία, μιας και σας έχει κυριεύσει αγοραστική μανία! Μπορείτε επίσης εσείς των τελευταίων ημερών να έρθετε σε μια συμφωνία με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ μετά το μεσημέρι θα σας απασχολήσει ένα σημαντικό οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό θέμα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών μπορεί να έχετε αποφασίσει μια συνάντηση, μια εκδρομή, κάτι τέλος πάντων συναισθηματικής φύσεως το οποίο όμως αυτή τη στιγμή δείχνει να καθυστερεί. Μετά το μεσημέρι θα έχετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, με το μεγάλο σας θέμα να είναι τα οικονομικά σας. Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 12-13 Ιουλίου, με τον Άρη να αγγίζει τις δικές σας ημερομηνίες γέννησης είστε ιδιαίτερα δυναμικοί αλλά και εριστικοί! Προσέχετε λοιπόν.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας! Μπορεί να υπάρχουν κάποια οικογενειακά προβλήματα τα οποία ανακόπτουν για λίγο την πορεία σας, σήμερα όμως είναι μια ημέρα που μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να πάρετε αποφάσεις. Στηρίξτε τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ενώ το παρασκήνιο εξακολουθεί να υπάρχει και να κινείται πυρετωδώς. Όσοι έχετε αυτές τις ημέρες τα γενέθλιά σας μπορείτε τώρα να υπολογίζετε σε νέα δεδομένα, ενώ θέματα τα οποία στο παρελθόν είχαν καθυστερήσει (ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις), έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι των πρώτων ημερών, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη στο ζώδιό σας, αναθεωρείτε τις απόψεις σας, επιστρέφετε σε παλιές καταστάσεις, ενώ κάποια σχέδιά σας καθυστερούν. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς σε βάρος σας, ίσως όμως και να πρέπει εσείς να κινηθείτε με σιγανά και μυστικά βήματα! Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας και αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους σας με τα συναισθηματικά σας. Ένα οικογενειακό θέμα φαίνεται να επιλύεται. Για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μετά το μεσημέρι ευνοούνται οι συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός

Ζυγοί μου, η Αφροδίτη, ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, είναι ανάδρομη πλέον στην Παρθένο. Έτσι, θα πρέπει να προσέχετε τις μυστικές επαφές ή συμφωνίες, οι οποίες δεν θα αποδώσουν. Η Σελήνη στο Τοξότη ευνοεί σημαντικές επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν και στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 10-12 Οκτωβρίου, προστατευτείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα αλλά και από εντάσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών εξακολουθείτε να έχετε μια ευχάριστη κοινωνική ζωή ενώ θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Νοεμβρίου είστε σε μια αρκετά καλή φάση, ενώ οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών είστε σε μια περίεργη και σημαντική κατάσταση η οποία όμως θα μπορούσε να εμποδίσει γενικότερα τα σχέδιά σας. Προσέχετε λοιπόν. Μέχρι το μεσημέρι ένα οικονομικό θέμα μπορεί να εξελιχθεί ενώ μετά το μεσημέρι ευνοούνται οι συναντήσεις και οι επαφές.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες, με την Σελήνη ως το μεσημέρι να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο κυριολεκτικά λάμπετε! Όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας να θυμάστε ότι ως τις 11 Αυγούστου ο Δίας θα βοηθά τις επιδιώξεις σας για ταξίδια και σπουδές, τις νομικές υποθέσεις σας αλλά και γενικότερα τα σχέδιά σας. Σήμερα, μετά το μεσημέρι, ευνοείται ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ θα υπάρξουν κάποιες απρόοπτες εξελίξεις. Ο Ποσειδώνας θολώνει λίγο τα νερά για όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, με την Σελήνη μετά το μεσημέρι να περνά στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ οι συναντήσεις και οι επαφές ευνοούνται, έστω και αν η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη και καθυστερούν κάποιες μετακινήσεις, κάποια ταξίδια. Ένα οικονομικό θέμα καθυστερεί, ενώ ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο προκαλεί ένταση σε όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι έχετε κοντά σας τους φίλους σας οι οποίοι σας συμπαραστέκονται, ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι καθυστερεί, ενώ στον χώρο της δουλειάς υπάρχουν αρκετές διενέξεις. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθείς σήμερα είναι μια ημέρα που θα ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας ζωή, μετά το μεσημέρι οι φίλοι θα είναι κοντά σας, ενώ ο χώρος της εργασίας σας μπορεί αυτή τη στιγμή να παρουσιάζει κάποιες καθυστερήσεις. Για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης επηρεάζει την συναισθηματική σας ζωή δημιουργώντας ορισμένα ερωτηματικά και αμφιβολίες.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ