Επιασε δουλειά η Τρόικα -Από τις 10:00 στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιασε δουλειά η Τρόικα -Από τις 10:00 στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους [εικόνες]

Περίπου 12 άτομα από τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών μετέβησαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με βασικό αντικείμενο τη συγκέντρωση στοιχείων για την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών.

Όπως αναφέρουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, θα λειτουργούν αρκετές ομάδες εργασίας, που θα αφορούν τα δημοσιονομικά μεγέθη, το συνταξιοδοτικό καθεστώς, τα εργασιακά, τις αγορές προϊόντων (toolkit ΟΟΣΑ), καθ” όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Επιασε δουλειά η Τρόικα -Από τις 10:00 στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με πληροφορίες η ατζέντα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές αναμένεται καυτή, αφού οι εκπρόσωποι των δανειστών άμεσα θα βάλουν στο τραπέζι τις μειώσεις συντάξεων, αυξήσεις ορίων συνταξιοδότησης, νέους φόρους, αλλαγές στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και παρεμβάσεις στα εργασιακά έτσι ώστε «να κλειδώσει» η τελική συμφωνία.

Επιασε δουλειά η Τρόικα -Από τις 10:00 στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί ότι για να αποφευχθεί ένα νέο δάνειο-γέφυρα, θα πρέπει να υπάρξει αποτέλεσμα από τις συζητήσεις έως το έκτακτο Eurogroup της 11ης Αυγούστου.

Επιασε δουλειά η Τρόικα -Από τις 10:00 στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ