Την Τρίτη ξανά Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο - iefimerida.gr

Την Τρίτη ξανά Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεδριάζει εκ νέου αύριο Τρίτη το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση ανανεώνεται για τις 16:00 αύριο το απόγευμα, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με κομματικές πηγές, αύριο θα συζητηθεί το ενδεχόμενο έναρξης συνεδριακών διαδικασιών, καθώς και η εσωκομματική διαδικασία εφεξής - δηλαδή θέματα, όπως το αν και το πότε θα συγκληθεί Κεντρική Επιτροπή και με ποια ατζέντα.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έγινε συζήτηση ουσίας, και κατατέθηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις για την αποτίμηση της εξάμηνης διαπραγμάτευσης, αλλά και για την θέση του ΣΥΡΙΖΑ και μιας κυβέρνησης με κορμό την αριστερά μέσα στους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί στην ερωζώνη. Έγινε μια συζήτηση, κατά την οποία τέθηκαν πολλά ερωτήματα και απόψεις, για την μέχρι τώρα αλλά και την μελλοντική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε απόψε κομματική πηγή.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική Γραμματεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ