Tο καλοκαιρινό λουκ του Τσίπρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Tο καλοκαιρινό λουκ του Τσίπρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O πρωθυπουργός με καλοκαιρινό λουκ, χωρίς κοστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου έφτασε χαμογελαστός στην Κουμουνδούρου για να προεδρεύσει της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας αναμένεται να βρεθούν τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η συμφωνία του Ιουλίου και η δρομολόγηση της διαπραγμάτευσης για την επίτευξη νέας Συμφωνίας δανειακής σύμβασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής έως το τέλος της εβδομάδας μετά την άρνηση σημαντικού τμήματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τις κυβερνητικές επιλογές στις ψηφοφορίες που έγιναν στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα μέτρα.

Οι "αντάρτες" με πρώτον τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ζητούν διαρκές συνέδριο κάτι που απορρίπτει ο πρωθυπουργός. To Μέγαρο Mαξίμου προειδοποιεί πως χωρίς τη δεδηλωμένη οι εκλογές είναι αναπόφευκτες και οι “αντάρτες” δεν θα είναι στη λίστα.

Tο καλοκαιρινό λουκ του Τσίπρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Tο καλοκαιρινό λουκ του Τσίπρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Tο καλοκαιρινό λουκ του Τσίπρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Tο καλοκαιρινό λουκ του Τσίπρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλοκαιρινό λουκ Τσίπρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ