8 συμβουλές για να μην βγεις χαμένη στις εκπτώσεις [λίστα] - iefimerida.gr

8 συμβουλές για να μην βγεις χαμένη στις εκπτώσεις [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκπτώσεις ήρθαν, οι προσφορές έχουν ξεκινήσει και εσύ πρέπει να δράσεις έξυπνα ώστε να κάνεις τις καλύτερες αγορές.

Αν όλες τις προηγούμενες φορές μετάνιωσες για τις επιλογές σου ή θύμωσες για τις αγορές που δεν έκανες, σου παραθέτουμε μία λίστα από συμβουλές για να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη και να βγεις κερδισμένη.

Πέτα όποια λίστα έχεις κάνει

Το να πηγαίνεις να αγοράσεις στις εκπτώσεις με προκαθορισμένη ατζέντα είναι από τα πιο αστεία πράγματα που μπορείς να κάνεις. Φυσικά και έχει κάποιες προτεραιότητες, αλλά εκτός κι αν έχεις προηγουμένως σταμπάρει κάτι, κανένας δε σου εγγυάται ότι θα βρεις αυτό που επιθυμείς.

Σκέψου και αγόρασε έξυπνα

Ένα κλασικό σακάκι ή ένα τζιν με τέλεια εφαρμογή αποτελούν πάντα τις καλύτερες επιλογές. Αν τα έχεις όμως ήδη στην ντουλάπα σου σκέψου με τι άλλο θα μπορούσες να τα συνδυάσεις.

8 συμβουλές για να μην βγεις χαμένη στις εκπτώσεις [λίστα] | iefimerida.gr 0

Αξεσουάρ για να μην είσαι βαρετή

Τα μαντήλια, τα κασκόλ, τα statement κολιέ και γενικά τα κοσμήματα είναι οι μικρές προσθήκες που θα απογειώσουν το στυλ σου. Είναι εκείνα τα στοιχεία που θα δώσουν χαρακτήρα στην εμφάνισή σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις διαφορετικές εμφανίσεις, ακόμα και αν η γκαρνταρόμπα σου δεν είναι ιδιαίτερα πλούσια.

Να έχεις χρόνο

Όταν πηγαίνεις για ψώνια, πηγαίνεις μόνο για αυτό. Φροντίζεις από προηγουμένως να έχεις αρκετό χρόνο και φυσικά εξαντλείς το ωράριο καταστημάτων. Ποτέ και κανείς δεν έκανε καμία σπουδαία αγορά με την ψυχή στο στόμα.

Ντύσου κατάλληλα

Θυμήσου την τελευταία φορά που αγόρασες κάποιο φόρεμα. Τα εσώρουχά σου ήταν ακατάλληλα και το σουτιέν σου δεν ήταν στράπλες. «Σίγουρα με τα σωστά εσώρουχα θα δείχνει πιο ωραίο», είχες πει. Για να μην επαναλάβεις όμως το ίδιο λάθος, προετοιμάσου από πριν και βάλε τα κατάλληλα nude εσώρουχα. Επίσης προτίμησε να βολικό ζευγάρι παπούτσια. Δε θες να γυρίζεις τα καταστήματα με τα πόδια πρησμένα.

8 συμβουλές για να μην βγεις χαμένη στις εκπτώσεις [λίστα] | iefimerida.gr 1

Να είσαι ευγενική αλλά όχι και χαζή

Ποτέ δεν αφήνεις από τα χέρια σου ένα ωραίο ρούχο. Από την πρώτη στιγμή που θα το δεις, το αρπάζεις και δεν το αφήνεις από τα μάτια σου μέχρι να φτάσεις στο ταμείο.

Πήγαινε με παρέα

Πάντα μία δεύτερη γνώμη είναι πολύτιμη. Πάντα όμως πρέπει να συνοδεύεσαι από ένα άτομο ειλικρινές και με γούστο. Σε διαφορετική περίπτωση, μείνε καλύτερα σπίτι σου.

Μην φοβηθείς το ακριβό

Θυμήσου. Είναι εκπτώσεις και μπορείς να πάρεις τα πάντα σε καλύτερη τιμή. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορείς να μπεις και σε καταστήματα που είναι πιο ακριβά. Μην διστάσεις να ψάξεις για κάτι που ανήκει σε σχεδιαστή. Ποτέ δεν ξέρεις τι ευκαιρία μπορεί να σου πετύχει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκπτώσεις συμβουλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ