«Καθάρισε» και τον Νομπόα ο ΠΑΟΚ - Στο στόχαστρο τώρα ο Ροντρίγκες της Ελτσε - iefimerida.gr

«Καθάρισε» και τον Νομπόα ο ΠΑΟΚ - Στο στόχαστρο τώρα ο Ροντρίγκες της Ελτσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από το κύμα απομακρύνσεων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, ήρθε και η σειρά του Κριστιάν Νομπόα. Ο Φρανκ Αρνεσεν σε συνεννόηση με τον Ιγκόρ Τούντορ, έβγαλαν σε υποχρεωτική άδεια τον διεθνή μέσο, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του στην Ρούμπιν Καζάν.

Στην πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο Κριστιάν Νομπόα. Ο άσος από το Εκουαδόρ ενημερώθηκε ότι τελεί σε υποχρεωτική άδεια και δεν προπονήθηκε την Κυριακή με την υπόλοιπη ομάδα. Μια από τις αιτίες της απόφασης φέρεται να είναι η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην Ρούμπιν Καζάν, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στον ΠΑΟΚ όμως αναμένεται να ξεκινήσει σιγά-σιγά και η ενίσχυση. Ο Δικέφαλος του βορρά θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο μπαμ και να αποκτήσει τον Γκάρις Μέντες Ροντρίγκες. Ο 24χρονος με ολλανδικό διαβατήριο, αγωνίστηκε πέρυσι στην Ελτσε, η οποία όμως αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αρνεσεν. Πρόκειται για έναν ταχύτατο παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης και ήταν άκρως εντυπωσιακός πριν δύο σεζόν όταν αγωνίστηκε στη Λέφσκι Σόφιας, απ'όπου τον απέκτησε η Ελτσε.

Εκτός από τον Ροντρίγκες, ο ΠΑΟΚ φέρεται να είναι σε συζητήσεις και με τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Ο Ελληνας δεξιός μπακ, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λόκερεν, της οποίας ήταν βασικός και αναντικατάστατος τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Βέλγιο. Ο Γκαλίτσιος επιθυμεί την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός να προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο στον 29χρονο αμυντικό.


Καταλύτης της συγκεκριμένης προσπάθειας, ο Κούρμπαν Μπερντίεφ, προπονητής της ρωσικής ομάδας κι αυτός που το 2007 εισηγήθηκε την αγορά του Νομπόα από την Ρούμπιν Καζάν, στον πάγκο της οποίας βρίσκονταν τότε. Οι δυο τους, συνεργάστηκαν για τέσσερα χρόνια στην ομάδα του Ταταρστάν και πλέον ο Τουρκμένιος προπονητής επιδιώκει πλέον να αναβιώσει αυτή τη συνεργασία στο Ροστόφ, η οποία εκτός των άλλων ήταν η πρώην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ