Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς η επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης στον χώρο της εργασίας σας δείχνει ότι μπορεί να μετανιώνετε για κάποια πράγματα ή να υπάρξουν κάποιες αναθεωρητικές κινήσεις, ενώ ευνοούνται οι συναντήσεις και οι επαφές για όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου. Για εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου τα πράγματα σιγά σιγά βελτιώνονται, με το τετράγωνο Άρη– Ουρανού (που τόσο σας ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα) να καταλαγιάζει σιγά-σιγά. Οικογενειακές καταστάσεις βέβαια εξακολουθούν να σας απασχολούν. Με την Σελήνη σήμερα στον φιλικό ζώδιο του Τοξότη, μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνετε σχέδια για κάποια ταξίδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Ταύρος

Ένα οικονομικό θέμα είναι πολύ σημαντικό σήμερα για εσάς τους Ταύρους, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας μετανιώνετε για κάποιες αποφάσεις που πήρατε, ειδικά αν είναι συναισθηματικής φύσεως. Γενικότερα έχετε να κάνετε πολλά πράγματα και αυτό σας εκνευρίζει. Οικογενειακά θέματα αλλά και θέματα ακίνητης περιουσίας δεν παύουν να σας ενοχλούν. Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 17-18 Μαΐου είστε πολύ προβληματισμένοι, με τα θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας αλλά και οικογενειακά σας θέματα να επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Δίδυμοι

Οι συναντήσεις, οι επαφές και οι συζητήσεις ευνοούνται για εσάς τους Διδύμους ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Σήμερα όμως, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δείχνει ότι μπορεί να σας απασχολήσει μια παραπλανητική σχέση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου. Με την Αφροδίτη να εγκαταλείπει την Παρθένο τα οικογενειακά σας θέματα ηρεμούν, ενώ η επιστροφή της στο Λέοντα ευνοεί τις επαφές και τις συναντήσεις. Προσέχετε βέβαια τα οικονομικά σας και αποφύγετε τα έξοδα. Στον χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μια προσφορά που θα σας γίνει ίσως να μην είναι τόσο ιδανική όσο νομίζετε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Καρκίνος

Ένα θέμα εργασίας έρχεται σήμερα στο προσκήνιο για εσάς τους Καρκίνους, ενώ τα οικονομικά σας θέματα σας απασχολούν άμεσα. Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 10 Ιουλίου θα πρέπει να συνεχίσετε να προσέχετε ένα θέμα το οποίο παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και σας αναστάτωσε αρκετά, ενώ για όσους έχετε γενέθλια στο τέλος Ιουνίου τα ταξίδια, οι νομικές σας υποθέσεις αλλά και τα θέματα σπουδών αυτή την εβδομάδα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θα πάρουν ένα τέλος. Μπορεί κάποια πράγματα να καθυστερούν ή να αναθεωρούνται. Γενικά ο μήνας αυτός ήταν αρκετά ανατρεπτικός για εσάς τους Καρκίνους, θα πρέπει λοιπόν να προσέχετε γενικότερα πως πορεύεστε και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, τόσο στα οικονομικά σας όσο και σε θέματα σχέσεων. Την περίοδο αυτή προσπαθήστε επίσης να διατηρήσετε ζωντανές σχέσεις που σας ενδιαφέρουν αλλά και σας απασχολούν αυτό το διάστημα (με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας) καθώς υπάρχει η περίπτωση να πάρουν μια εντελώς νέα τροπή. Πολλοί από εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Ιουλίου θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές, σκεφτείτε όμως τις αντιδράσεις που θα προκληθούν, ή γενικότερα τα γεγονότα που ενδεχομένως να προκύψουν μετά από αυτές τις αλλαγές, ειδικά αν δεν έχετε προγραμματίσει το επόμενο βήμα σας.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες υπάρχουν επαφές, συναντήσεις και συμφωνίες, ενώ στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη επιστρέφει στο δικό σας ζώδιο! Αν όμως έχετε γεννηθεί γύρω στις 30 Ιουλίου, η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, χωρίς να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε οικογενειακά σας θέματα. Το παρασκήνιο εξακολουθεί να είναι ενεργό και να κινείται πυρετωδώς, θα έρθει όμως στην αντίληψή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 9 Αυγούστου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη κινείται πλέον ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο Παρθένοι μου, ενώ για εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας ενδεχομένως να προκληθούν απρόβλεπτα γεγονότα ή να μετανιώσετε για κάποια πράγματα που θέλατε! Σήμερα σας απασχολεί ένα οικογενειακό σας θέμα, ενώ οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ίσως να μην ευνοούνται. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να δημιουργεί απρόβλεπτα γεγονότα. Προσοχή στα οικονομικά, ενώ σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με την ακίνητή σας περιουσία. Αν όμως έχετε κάποια θέματα με την ακίνητή σας περιουσία, μπορεί αυτά να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο.

Ζυγός

Αν και η μεγάλη ένταση που βιώσατε εσείς οι Ζυγοί την προηγούμενη εβδομάδα δείχνει να έχει τελειώσει κατά κάποιο τρόπο, δεν παύει όμως να υπάρχει πίεση για εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Οκτωβρίου. Οι φίλοι σας θα είναι πολύ σημαντικοί για εσάς αυτό το διάστημα! Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι συναντήσεις σήμερα ευνοούνται. Πρόσωπα κύρους μπορεί να βοηθήσουν εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, ενώ υπάρχει περίπτωση κάποια νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας να χρειάζονται την προσοχή σας.

Σκορπιός

Εσάς τους Σκορπιούς σας απασχολεί άμεσα σήμερα ένα οικονομικό θέμα, ενώ τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που θεωρείτε πολύ σημαντικά, και τα οποία μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο. Ένα σχέδιό σας φαίνεται να καθυστερεί. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε σημαντικά διλήμματα, ίσως και μια μελαγχολία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας θέματα. Μην επιτρέψετε σε πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σας να παρεμβαίνουν στη ζωή σας, αν όμως έχουν την ανάγκη σας φροντίστε να τους την δώσετε.

Τοξότης

Τοξότες μου, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν αρκετά καλά, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Όμως κάποια σχέδιά σας εμποδίζονται, για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ένα επαγγελματικό θέμα δείχνει μάλλον να καθυστερεί και αυτό σας ανησυχεί ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι ίσως δεν πρέπει σήμερα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, ενώ ένα οικονομικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Η ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν λείπει, με ένα ρήγμα να είναι πιθανό να συμβεί στις σχέσεις σας ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 11 Ιανουαρίου. Προσοχή επίσης σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος θα αγγίξει τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους είναι μια αρκετά καλή περίοδος, αν και οικονομικά -συναισθηματικά σας απασχολούν αρκετά. Στον χώρο της δουλειάς υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα. Θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ίσως γενικότερα να σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται και οικονομικά θέματα.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθύς ένα εργασιακό ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο, κάποιες σχέσεις σας διαταράσσονται, ενώ ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να σας πιέζει ιδιαίτερα. Φροντίστε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων, καθώς η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο τέτοιου είδους θέματα αν ήδη υπάρχουν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ