Καταμαράν προσάραξε στην Τήνο λόγω ομίχλης [εικόνες] - iefimerida.gr

Καταμαράν προσάραξε στην Τήνο λόγω ομίχλης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περιπέτειες μπήκαν οι επιβάτες καταμαράν το οποίο προσάραξε έξω από το λιμάνι της Τήνου, λόγω ομίχλης.

Το FLYING CAT 4 έκανε το δρομολόγιο από τη Ραφήνα για την Τήνο με 239 επιβάτες και 14 άτομα πλήρωμα. Το πρωί της Κυριακής, λόγω της έλλειψης ορατότητας προσάραξε σε αβαθή νερά, χωρίς να υπάρξει εισροή υδάτων. Ολοι οι επιβάτες είναι σώοι και ήρεμοι, ενώ στο σημείο έσπευσαν καΐκια, προκειμένου να μεταφέρουν στο νησί τον κόσμο και στη συνέχεια να γίνει η αποκόλληση και ρυμούλκηση του καταμαράν.

Με ασφάλεια και χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι της Τήνου, οι 239 επιβάτες του ταχύπλοου επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Flying Cat 4 της HELLENIC SEAWAYS, που προσάραξε το πρωί σε αβαθή νερά λόγω ομίχλης, λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Τήνου.

Λίγη ώρα αργότερα, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και χωρίς σημαντικά προβλήματα η μεταφορά των επιβαινόντων στην ξηρά. Οι επιβάτες του Flying Cat 4 με προορισμό τα υπόλοιπα νησιά του δρομολογίου (Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη) θα προωθηθούν με πλοία της γραμμής μετά από μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Το σκάφος, αποκολλήθηκε αργά το απόγευμα με τη βοήθεια ρυμουλκού σκάφους και κατέπλευσε με ιδία μέσα στο λιμάνι της Τήνου, το ταχύπλοο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Flying Cat 4 της HELLENIC SEAWAYS, που προσάραξε το πρωί σε αβαθή νερά λόγω ομίχλης σε παραλία του νησιού με 239 επιβάτες και 14 άτομα πλήρωμα.

Το Flying Cat 4 θα ελεγχθεί από τεχνικό κλιμάκιο στο λιμάνι της Τήνου και αφού λάβει πιστοποιητικό από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα θα συνεχίσει τα δρομολόγιά του.

Καταμαράν προσάραξε στην Τήνο λόγω ομίχλης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Καταμαράν προσάραξε στην Τήνο λόγω ομίχλης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Καταμαράν προσάραξε στην Τήνο λόγω ομίχλης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Καταμαράν προσάραξε στην Τήνο λόγω ομίχλης [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καταμαράν Τήνος ομίχλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ