Ξάδελφος Τσίπρα: Αν γίνουν εκλογές, γιατί να είναι υποψήφιοι οι διαφωνούντες; - iefimerida.gr

Ξάδελφος Τσίπρα: Αν γίνουν εκλογές, γιατί να είναι υποψήφιοι οι διαφωνούντες;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρο μήνυμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί έπειτα και από τις διαφωνίες στελεχών και βουλευτών για τα μέτρα που έφερε η κυβέρνηση, στέλνει ο εξαδέλφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στη Realnews δηλώνει ότι «αν πάμε σε εκλογές θα πάμε για να ανακτηθεί η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία». «Αν έχουν θέση στη λίστα όσοι καταψηφίζουν ποιος ο λόγος να γίνουν εκλογές;» διερωτάται ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Μάλιστα, κατά τον Γιώργο Τσίπρα η «συγκατοίκηση» στο κυβερνών κόμμα γίνεται αδύνατη όχι λόγω της συνύπαρης διαφορετικών ιδεών αλλά λόγω «κλειστών, περίκλειστων συνιστωσών με εσωτερική πειθαρχεία». Τέλος, κάνει ευθεία αναφορά στην Αριστερή Πλατφόρμα: «Από το ιδρυτικό συνέδριο ακόμη η αριστερή πλατφόρμα αποτελούσε ένα "κόμμα” μέσα στο κόμμα. Τώρα αυτό το "κόμμα" εξεγείρεται ενάντια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Τσίπρας Αριστερή Πλατφόρμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ