Πάτησε Ελλάδα ο Φινμπόγκασον - Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάτησε Ελλάδα ο Φινμπόγκασον - Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καθυστέρηση ενός έτους πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2015-2016.

Ο Ισλανδός επιθετικός έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι και μόλις περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους διάρκειας ενός έτους με τη μορφή δανεισμού. Ο 26χρονος άσος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα και αυτό σημαίνει ότι θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για το Ερμελο της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το 2ο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο συμβόλαιο του Φινμπόγκασον αναμένεται να μπει και οψιόν αγοράς του παίκτη από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με άγνωστο όμως ποσό μέχρι στιγμής. Δείτε πλάνα από την άφιξη του Ισλανδού στο Ελ.Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ