Η απίστευτη εξήγηση Φλαμπουράρη για την «εξορία» της Τρόικα - iefimerida.gr

Η απίστευτη εξήγηση Φλαμπουράρη για την «εξορία» της Τρόικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα απίστευτο επιχείρημα εξήγησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης την πρόταση της κυβέρνησης να πάνε τα στελέχη της Τρόικα σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών.

«Ε καλοκαίρι είναι... Δεν θα κάνει μπάνια;», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, όταν ρωτήθηκε για το θέμα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πρόσθεσε: «Εγώ νομίζω ότι είναι ευμενής μεταχείριση να μπορείς να πας σε ένα μέρος που είναι resort και να μπορείς να κάνεις τα μπάνια σου καλοκαιριάτικα. Και από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη βλέπουμε...». Οσο για το αν θα μπουν στα υπουργεία οι εμπειρογνώμονες, απάντησε «αν δεν πρέπει, δεν θα γίνει».

Σύμφωνα με αποκάλυψη της Die Zeit την Παρασκευή, η κυβέρνηση πρότεινε στους εμπειρογνώμονες των τεχνικών κλιμακίων να μείνουν σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών, σε απόσταση 45 λεπτών από το κέντρο. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, η ελληνική πλευρά επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέκος Φλαμπουράρης τρόικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ