Μήνυμα Φλαμπουράρη στους «αντάρτες»: Συνέλθετε, δεν είστε αντιπολίτευση - iefimerida.gr

Μήνυμα Φλαμπουράρη στους «αντάρτες»: Συνέλθετε, δεν είστε αντιπολίτευση

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρο και αυστηρό μήνυμα προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και τους «αντάρτες» του κόμματος έστειλε ο Αλέκος Φλαμπουράρης καλώντας τους να συνέλθουν.

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι είναι άδικο τα ίδια τα στελέχη της αριστερής κυβέρνησης να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. «Κι εμένα με πίκρανε και τον Πρωθυπουργό ακόμη περισσότερο, παρόλα αυτά είναι σύντροφοί μου ακόμη και τους κάνω έκκληση την τελευταία στιγμή να επανέλθουν, να συνέλθουν, να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση είναι διαφορετική, η Αριστερά είναι στην κυβέρνηση, δεν είναι αντιπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Οι επιλογές είναι ή φεύγεις από την κυβέρνηση ή αγωνίζεσαι μέσα σε αυτές τις συνθήκες να διευκολύνεις αυτούς που πλήττονται περισσότερο», τόνισε ο κ. Φλαμπουράρης.

Στο θέμα τον εκλογών, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν ετοιμάζεται για προσφυγή στις κάλπες, καθώς προέχει το κλείσιμο μίας όσο το δυνατόν καλύτερης συμφωνίας για το λαό. Αφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη συνέχεια. «Αν έχουμε ισχυρή κυβερνητική πλειοψηφία γιατί να πάμε σε εκλογές;», επισήμανε και σημείωσε «Ας μη δαιμονοποιούμε τις εκλογές, μπορούν να γίνουν σε 20-25 ημέρες».

Πάντως, απέκλεισε το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με «κόμματα που τα τελευταία έξι χρόνια εφάρμοσαν μία πολιτική που οδήγησε τη χώρα και το λαό της σε αδιέξοδα», όπως είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέκος Φλαμπουράρης ΣΥΡΙΖΑ αντάρτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ