Επιστρέφει στην Ελλάδα η Σκότλαντ Γιάρντ για τον μικρό Μπεν - Ανέκριναν οικογένεια Ρομά [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Σκότλαντ Γιάρντ για τον μικρό Μπεν - Ανέκριναν οικογένεια Ρομά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια με την Σκότλαντ Γιάρντ να επιστρέφει στην Ελλάδα συνεχίσει τις έρευνες.

«Θα υπάρξουν περαιτέρω επισκέψεις στην Ελλάδα για να μιλήσουμε με ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύω ότι είναι σημαντικοί και έχουν γνώση όσων συνέβησαν», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ, Τζον Κάζινς στον Independent.

Μάλιστα, η βρετανική αστυνομία αποκάλυψε πως ανέκρινε οικογένεια τσιγγάνων Ρομά, που θεωρεί πως υπάρχει συσχέτιση με την απαγωγή του μικρού τότε Μπεν.

Ο Μπεν ήταν μόλις 21 μηνών όταν ήρθε για διακοπές στην Κω το 1991, 24 χρόνια, δηλαδή, πριν.

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Σκότλαντ Γιάρντ για τον μικρό Μπεν - Ανέκριναν οικογένεια Ρομά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εγγραφο της αστυνομίας σημειώνει ότι η μητέρα του Μπεν παρακάλεσε την αστυνομία για να επισκεφθεί την περιοχή, όπου ζουν οι τσιγγάνοι, καθώς υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι έβλεπαν ένα παιδί που ταιριάζει στην περιγραφή του Μπεν.

«Αυτή η οικογένεια με έχει στοιχειώσει εδώ και δύο δεκαετίες. Είμαι πεπεισμένη ότι γνωρίζουν κάτι για την εξαφάνιση του παιδιού μου», δήλωσε η μητέρα του.

«Αναγνωρίστηκαν έπειτα από 20 χρόνια από αρκετούς ανθρώπους ως οι υπεύθυνοι για την εξαφάνιση του Μπεν. Πρέπει να βρούμε την αλήθεια ώστε να διαπιστώσουμε αν είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή. Διασταυρώσαμε τις πληροφορίες που είχαμε και μας έδωσαν τη δική τους εκδοχή. Είναι η πρώτη φορά που έγινε αυτό», τονίζει ο κ. Κάζινς.

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Σκότλαντ Γιάρντ για τον μικρό Μπεν - Ανέκριναν οικογένεια Ρομά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Επιστρέφει στην Ελλάδα η Σκότλαντ Γιάρντ για τον μικρό Μπεν - Ανέκριναν οικογένεια Ρομά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ