Μητρόπουλος: Από την περήφανη διαπραγμάτευση πήγαμε στο αντικοινωνικότερο πακέτο - iefimerida.gr

Μητρόπουλος: Από την περήφανη διαπραγμάτευση πήγαμε στο αντικοινωνικότερο πακέτο

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κύματα κοινωνικής επιδείνωσης» από τον Σεπτέμβρη, λόγω της σκληρότητας των μέτρων που συμφωνήθηκαν, προέβλεψε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» υποστήριξε, μάλιστα, ότι «τέτοια αντικοινωνικά μέτρα ποτέ καμία κυβέρνηση τα τελευταία 100 χρόνια δεν κλήθηκε ποτέ να εφαρμόσει», ενώ τόνισε ότι «από την περήφανη διαπραγμάτευση, πήγαμε στη διαχείριση του αντικοινωνικότερου πακέτου που έχει προκύψει ποτέ».

Ο κ, Μητρόπουλος τόνισε παράλληλα ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί την κυβέρνηση από εδώ και πέρα «είναι πώς με κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις θα διαχειριστούμε αυτό το σκληρό πακέτο ενώ ταυτόχρονα θα επαναδιαπραγματευόμαστε για να αμβλύνουμε, για να περιορίσουμε τις χειρότερες πτυχές αυτού του πακέτου».

Το ρήγμα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι η πιο κορυφαία επιλογή του Πρωθυπουργού», είπε ο κ. Μητρόπουλος σχολιάζοντας το ρήγμα μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ επισήμανε πως αν υπάρχει κάποιο ζήτημα «πρέπει να το λύσουν μεταξύ τους».

Όπως εκτίμησε πάντως τόσο από τις δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου και όσο και από το non paper του Μαξίμου φαίνεται ότι δεν υπάρξει ρήξη ούτε στο τέλος έχει φτάσει η σχέση τους.

Εξέφρασε, πάντως, και ο ίδιος τη διαφωνία του με κάποιες αποφάσεις της προέδρου της Βουλής. «Με πρωτοβουλίες της, με δηλώσεις της, με κινήσεις της, με αποφάσεις της αρκετοί διαφωνούμε και διαφωνήσαμε», είπε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ