Στείλε τον Shyamalan πίσω στη σχολή κινηματογράφου - iefimerida.gr

Στείλε τον Shyamalan πίσω στη σχολή κινηματογράφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιστεύεις ακόμα στον Shyamalan; Αισθάνθηκες τόσο ηλίθιος στο τέλος της έκτης αίσθησης που πάρα την υπόλοιπη φιλμογραφία του διατηρείς ελπίδες για το μέλλον; Πρώτον ξεπέρασε το, πέρασαν 12 χρόνια: ο Bruce Willis ήταν νεκρός απ’ την αρχή. ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Δεύτερον, μπορείς πλέον να κάνεις κάτι για αυτό. Δώσε και εσύ ένα δολάριο στο http://mnightschool.org/. Σκοπός του site να μαζέψει αρκετά λεφτά ώστε να στείλει τον σκηνοθέτη με υποτροφία πίσω στο New York University απ’ όπου αποφοίτησε πριν 20 χρόνια. Μπας και τα ξαναθυμηθεί. Από την ίδια διεύθυνση μπορείς επίσης να προμηθευτείς tshirt "I helped send M.Night back to film school" και το μοναδικό plot twist package ( μυστηριώδες πακέτο με την ένδειξη Order a stapler only to find out it was a "________" the whole time!).

Ο Chris Baker, εμπνευστής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είχε για πρώτη φορά την ιδέα το περασμένο καλοκαίρι. Ενώ βρισκόταν στην κινηματογραφική αίθουσα περιμένοντας να δει το Inception, στα προσεχώς έπαιξε το τρέιλερ ενός ηλίθιου θρίλερ με τίτλο Devil. Το τρέιλερ έκλεινε με τη σημείωση: “from the mind of M. Night Shyamalan” και κάπου εκεί το κοινό ξεσπούσε σε ακατάπαυστο γέλιο. Ο Baker έκανε αρχικά ένα tweet προτείνοντας τη καμπάνια για την επιστροφή του Shyamalan στα θρανία. Μέσα στους επόμενους μήνες, μαζί με άλλους δυο φίλους του έστησε το website το οποίο από χτες το πρωί βρίσκεται online.

Το ποσό-στόχος είναι τα 150.000 δολάρια. Αν τα χρήματα όντως συγκεντρωθούν το πρώτο βήμα θα είναι η παράδοση ενός γιγαντιαίου τσεκ στον σκηνοθέτη. Αλλά επειδή υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να μην το θωρήσει αστείο και να μην θελήσει να επιστέψει στο New York University υπάρχει και σχέδιο Β: η διοργάνωση ενός φεστιβάλ για επίδοξους κινηματογραφιστές στη Νέα Υόρκη. Ο νικητής θα πάρει τα λεφτά σαν μια υποτροφία με το όνομα του Shyamalan.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ M.Night Shyamalan Shyamalan σχολή κινηματογράφου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ