Die Zeit: Το δίλημμα του Τσίπρα με τις καθαρίστριες - iefimerida.gr

Die Zeit: Το δίλημμα του Τσίπρα με τις καθαρίστριες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το δίλημμα του Τσίπρα με τις καθαρίστριες», είναι ο τίτλος άρθρου στην Die Zeit.

Στο άρθρο της γερμανικής επισημαίνεται ότι στη βάση της πρόσφατης συμφωνίας των Βρυξελλών ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πρέπει ενδεχομένως να πάρει πίσω ορισμένα από τα μέτρα που έλαβε κατά τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής του.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα προ ολίγων ημερών ο Αλ. Τσίπρας δεσμεύτηκε να μην ακυρώσει τις επαναπροσλήψεις των καθαριστριών, υποσχόμενος ότι θα βρει ισοδύναμα μέτρα. «Από πού ακριβώς θα κόψει, δεν το έχει εκμυστηρευτεί ο Τσίπρας», σχολιάζει η Die Zeit. «Βέβαιο είναι μόνον ότι μέσα από τη διάσωση των καθαριστριών θα υποφέρουν άλλοι Έλληνες.

Ίσως να χάσουν τη δουλειά τους. Και ίσως να κατασκηνώσουν και αυτοί έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο, επειδή αισθάνονται ότι τους μεταχειρίστηκαν άδικα. Η πολιτική των συμβολισμών μπορεί να είναι επίπονη».

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ