Διαδοχικά tweets του Σλοβάκου ΥΠΟΙΚ: Θετικό βήμα η ψήφιση των προαπαιτούμενων, αλλά δεν αρκεί - iefimerida.gr

Διαδοχικά tweets του Σλοβάκου ΥΠΟΙΚ: Θετικό βήμα η ψήφιση των προαπαιτούμενων, αλλά δεν αρκεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συγκρατημένη ικανοποίησή του εξέφρασε με διαδοχικά tweets του ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών Πίτερ Κάζιμιρ, για την έγκριση από το ελληνικό κοινοβούλιο του δεύτερου πακέτου των προαπαιτούμενων για το 3ο Μνημόνιο.

«Η έγκριση (του δεύτερου πακέτου των προαπαιτούμενων) από ελληνικό κοινοβούλιο είναι ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ομως, ακόμα έχουμε μακρύ δρόμο να διανύσουμε» διευκρίνισε ο κ. Κάζιμιρ, ο οποίος προειδοποίησε: «Το δύσκολο μέρος, που ονομάζεται εφαρμογή, έρχεται τώρα. Οι χώρες της Βαλτικής, η Ιρλανία,η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Σλοβακία έχουν δείξει ότι μπορεί να γίνει».

Διαδοχικά tweets του Σλοβάκου ΥΠΟΙΚ: Θετικό βήμα η ψήφιση των προαπαιτούμενων, αλλά δεν αρκεί | iefimerida.gr 0

Οσο για την αύξηση του ΦΠΑ τόνισε: «Το εισαχθέν μέτρο της αύξησης στον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) είναι ένα επίπονο μέτρο, αλλά σημαίνει γρήγορα και άμεσα έσοδα για τον προϋπολογισμό», αλλά διευκρίνισε ότι αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής, γράφοντας: «Η Ελλάδα, όπως και η Σλοβακία, πρέπει να επικεντρωθεί στην αποτελεσματικότητα της συλλογής των φόρων και στην πάλη κατά της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής».

Διαδοχικά tweets του Σλοβάκου ΥΠΟΙΚ: Θετικό βήμα η ψήφιση των προαπαιτούμενων, αλλά δεν αρκεί | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ