Ξέσπασμα Ρονάλντο κατά Μπενίτεθ στην προπόνηση - Τι απάντησε ο Ισπανός τεχνικός [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασμα Ρονάλντο κατά Μπενίτεθ στην προπόνηση - Τι απάντησε ο Ισπανός τεχνικός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σχέσεις των Ράφα Μπενίτεθ και Κριστιάνο Ρονάλντο βαδίζουν πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε και από την τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης αν και ο Ισπανός τεχνικός έσπευσε να τονίσει ότι οι σχέσεις του με τον Πορτογάλο είναι εξαιρετικές.

Ο Μπενίτεθ στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μέτρηση ένα γκολ που σημείωσε ο Ρονάλντο προκαλώντας την έκρηξη του Πορτογάλου, ο οποίος τον «έλουσε» με διόλου κοσμητικά επίθετα ενώ στη συνέχεια φώναζε ότι «όλα τα δίνεις κατά των Πορτογάλων».

Η προπόνηση βέβαια συνεχίστηκε κανονικά με τον Μπενίτεθ να μη δίνει συνέχεια ενώ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, θέλησε όχι μόνο να ρίξει τους τόνους αλλά και να ξεκαθαρίσει ότι οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

«Πρέπει να δουλέψεις πρώτα μαζί του για να διαπιστώσεις το πόσο ανταγωνιστικός είναι, και πόσο του αρέσει να νικά», ανέφερε ο Μπενίτεθ και συνέχισε: «Έχει μεγάλη ποιότητα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Μακάρι όλοι οι ποδοσφαιριστές να είχαν το ίδιο πάθος για την νίκη. Οι σχέσεις μου μαζί του είναι όπως και με τους άλλους παίκτες. Μιλάω πολύ με όλους, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Σας διαβεβαιώνω ότι οι σχέσεις μου μαζί του είναι καλές».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ