Προβληματισμένος ο Αναστασίου για τα αμυντικά κενά του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Προβληματισμένος ο Αναστασίου για τα αμυντικά κενά του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Ουντινέζε, είναι αυτά που προβληματίζουν τον Γιάννη Αναστασίου, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπριζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την επιπολαιότητα που έδειξαν οι παίκτες του σε κάποιες στιγμές της αναμέτρησης με τους Ιταλούς, κάτι που φυσικά επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Σάντσεθ έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Βέμερ, ο οποίος έδειξε πάντως στοιχεία επιθετικού μπακ. Σημαντικό ρόλο πάντως στο πρόσωπο που θα δείξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπριζ θα παίξει ο Νάνο αφού αν ο Ισπανός είναι έτοιμος, τότε αυτός θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, με τον Πράνιτς να παίρνει τη θέση του Ατζαγκούν στη μεσαία γραμμή.

Η πρόβα τζενεράλε με την Ουντινέζε μπορεί να μην ενθουσίασε όμως ήταν ένα απαιτητικό τεστ, πριν το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν. Αυτός που έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ήταν ο Νίνης, η παρουσία του οποίου μπορεί να βοηθήσει και τον Μάρκους Μπεργκ, του οποίου άλλωστε θα γίνει ο βασικός τροφοδότης.

Το σίγουρο είναι πως ο Αναστασίου έχει μπροστά του λίγες ημέρες για να δουλέψει με τους παίκτες του, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, προκειμένου να μην επαναληφθούν με την Μπριζ τα αμυντικά κενά που διαπίστωσε κόντρα στις «ζέβρες».

Προλαβαίνει τα πλέι-οφ ο Εσιέν

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μίκαελ Εσιέν πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο αφού ο Γερμανός γιατρός, Κλάους Κότζε σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του τριφυλλιού, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Αφρικανός σε 15 η μέρες θα μπορεί να προπονηθεί με μπάλα.

Τα νέα αυτά ήχησαν φυσικά θετικά στα αυτιά των ιθυνόντων της πράσινης ΠΑΕ ωστόσο είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να παρθεί κάποιο μεγάλο ρίσκο όσον αφορά την παρουσία του Εσιέν στο αρχικό σχήμα στις αναμετρήσεις του Αυγούστου.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος επέστρεψε στην Ελλάδα και σε 10 ημέρες θα ξεκινήσει ελαφριά προπόνηση, προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μικαελ εσιεν μπριζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ