Διαψεύδει ο Ολυμπιακός την πώληση του Μιλιβόγεβιτς έναντι 9 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός την πώληση του Μιλιβόγεβιτς έναντι 9 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου περί συμφωνίας με τη Φενέρμπαχτσε για την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς έναντι του ποσού των 9 εκ. ευρώ.

«Παραμύθια των Τούρκων». Με αυτή τη φράση σχολίασαν στον Ολυμπιακό τις φημολογίες περί πώλησης του Μιλιβόγεβιτς στη Φενέρμπαχτσε . Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν απάντησε θετικά στην πρόταση των Τούρκων για την παραχώρηση του Σέρβου και οι νταμπολούχοι διαρρέουν ότι επιθυμία τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Φευγάτος ο Μαζουακού

Εκτός πάντως από την περίπτωση του Μιλιβόγεβιτς, υπάρχει και η περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού. Ο Γάλλος αριστερός μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ιταλικών ομάδων όπως της Γιουβέντους και της Ρόμα όμως πιο κοντά στην απόκτησή του φαίνεται πως βρίσκεται η Ιντερ.

Οι «νερατζούρι» προσφέρουν περίπου 8 εκ. ευρώ για την απόκτησή του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιταλικός Τύπος ενώ κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για πιθανή ανταλλαγή με τον Γκάρι Μεδέλ, τον Χιλιανό αμυντικό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ιντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ