Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Σήμερα, είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εσάς τους Κριούς, με τον Ήλιο να περνά στον Λέοντα, μια ευεργετική θέση, που αρχικά επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας φέρνοντάς σας συναντήσεις με πρόσωπα κύρους αλλά και με νεαρά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Απριλίου έχετε μπροστά σας ένα δεκαπενθήμερο στη διάρκεια του οποίου θα προκύψουν ευχάριστα γεγονότα τα οποία θα πρέπει να χαρείτε! Σήμερα, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου. Ασχοληθείτε με την εργασία σας και αποφύγετε τις εντάσεις.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους η σημερινή ημέρα είναι σημαντική , με τον Ήλιο που περνά στον Λέοντα να φέρνει και πάλι στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα που σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν. Γενικότερα θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα για το σπίτι και την ακίνητή σας περιουσία. Θέματα εργασίας μπορεί να σας φορτίσουν. Προσέχετε, ίσως δημιουργηθεί ένα ρήγμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, καθώς υπάρχει αρκετό παρασκήνιο αλλά και αρκετό άγχος για τις επαγγελματική σας υπόσταση. Όσοι είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας έχετε ακόμη ένα μεγάλο βαθμό γοητείας, χάρη στην εύνοια που δίνει στην συναισθηματική σας ζωή η Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους αρχίζει μια νέα περίοδος στη ζωή σας, με την παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα να φέρνει μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές! Μπορείτε τώρα, αρχικά όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα σας δώσουν δύναμη και ζωντάνια. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας φροντίστε να επωφεληθείτε για λίγες ημέρες ακόμη, ( ένα δεκαπενθήμερο περίπου) από την εύνοια του Δία, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 17 Ιουνίου. Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο, ενώ τα παιδιά και ο ερωτικός σας σύντροφος σας απασχολούν ιδιαίτερα. Φροντίστε να μην δημιουργηθούν ρήγματα στις σχέσεις σας και αποφύγετε να αναλάβετε οικονομικές ευθύνες.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους συνεχίζεται μια περίοδος στη διάρκεια της οποίας σας απασχολούν τα οικονομικά σας, με τον Ήλιο, τον Ερμή αλλά και τον Δία που βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα να σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, με ευχάριστα γεγονότα να προκύπτουν κατά την διάρκεια μετακινήσεων ή συναντήσεων. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Όμως, ένα οικογενειακό ή ένα επαγγελματικό θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο και σας φορτίζει, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιουλίου. Υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν κάποια ρήγματα σε αυτούς τους τομείς, προσέχετε λοιπόν τον τρόπο που θα χειριστείτε τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικογενειακά σας. Αποφύγετε επίσης τις ακραίες καταστάσεις και μην εκτίθεστε σε κινδύνους.

Λέων
Λέοντες μου Χρόνια Πολλά, αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας, με όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να έχετε έμπνευση και ζωντάνια, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες ζείτε μια αντιφατική κατάσταση: Από την μια πλευρά ο Δίας σας προτρέπει σε επέκταση, από την άλλη ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού σας «μαζεύει». Ένα οικογενειακό θέμα σας απασχολεί άμεσα. Γενικότερα αυτό το καλοκαίρι θα έχετε να διεκπεραιώσετε αρκετές υποθέσεις ( νομικά ζητήματα, σπουδές, ταξίδια)θα πρέπει όμως να προσέξετε ένα παρασκήνιο το υπάρχει και κινείται πυρετωδώς , κυρίως σε νομικά και διαδικαστικά θέματα τα οποία θα μπορούσαν να ανακόψουν την πορεία αυτών των υποθέσεων.

Παρθένος
Για τους Παρθένους που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας τα πράγματα είναι ευνοϊκά, με τον συνωστισμό πλανητών στον Λέοντα (Ήλιος, Ερμής και Δίας) να σας ζητά να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας με μεγάλη μεθοδικότητα και ευελιξία. Υπάρχουν κάποια θέματα που σας απασχολούν, υπάρχει όμως και ένα παρασκήνιο που λειτουργεί σε βάρος σας, μην δίνετε λοιπόν αφορμές για σχόλια. Αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να μην βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή, οικονομικά θέματα σας φορτίζουν, είτε αφορούν τα τρέχοντα οικονομικά σας είτε αφορούν τις οικονομικές συναλλαγές σας με τρίτους.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, αισθάνεστε μεγάλη πίεση, με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας να μην πηγαίνουν και τόσο καλά, κυρίως για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10 και ειδικότερα γύρω στις 14 Οκτωβρίου. Οι φίλοι σας ωστόσο σας αγαπούν και βρίσκονται κοντά σας προσφέροντάς σας την βοήθειά τους. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας φροντίστε να επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς τα πάντα (οι σκέψεις, η καρδιά και το μυαλό σας), φαίνεται να εστιάζουν στα επαγγελματικά σας θέματα αλλά και στα ζητήματα της κοινωνική σας ζωής. Τώρα που και ο Ήλιος και ο Ερμής έχουν περάσει στον Λέοντα μπορείτε να προωθήσετε κάποια πολύ σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα. Φροντίστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Αν έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα έχετε συναντήσεις με φίλους. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα νομικό, διαδικαστικό ζήτημα μπορεί να σας φορτίσει.

Τοξότης
Η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα είναι ιδανική για εσάς τους Τοξότες, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας που θα έχετε πολλές και ευχάριστες κοινωνικές επαφές. Στο ίδιο ζώδιο επίσης και ο Δίας, ευνοεί όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες περίπου. Όμως, ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας ίσως να μην έχει την κατάληξη που επιθυμείτε, ιδίως αν εμπλέκονται σε αυτό και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως λοιπόν να είναι καλύτερα να αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν αυτή την εβδομάδα και να τα συζητήσετε μετά.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά, με ένα επαγγελματικό ή ένα οικογενειακό θέμα να έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Ιανουαρίου τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά, ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές, ενώ θα πρέπει να περιορίσετε τον κίνδυνο ατυχημάτων. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα σας βοηθά στη λύση ενός οικονομικού θέματος. Όσοι έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα έχετε συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους υπάρχει μια αναταραχή στα θέματα που σας απασχολούν. Οι ημέρες αυτές γενικότερα δεν είναι πολύ καλές για να προωθήσετε ότι σας απασχολεί, είτε , είτε αυτό είναι ένα ταξίδι, είτε η δουλειά σας είτε οτιδήποτε άλλο. Φροντίστε την υγεία σας και μην πιέζετε ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε μαζί καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να διαρραγούν οι σχέσεις σας. Όμως, ο Ήλιος και ο Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο βοηθούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας το ίδιο και ο Δίας από το ίδιο ζώδιο. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί τώρα να προωθηθεί.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς, η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή βοηθά και πάλι τον εργασιακό σας χώρο, όμως ,η συναισθηματική σας ζωή αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια τις ημέρες αυτές δεν φαίνεται να πηγαίνουν και τόσο καλά, ειδικά αν σε αυτά εμπλέκονται και οικονομικά ζητήματα. Οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή στιγμή, με παλιές υποθέσεις να επανέρχονται, με παλιούς ανθρώπους να επιστρέφουν στη ζωή σας και γενικά μπαίνετε σε μια περίοδο ευχάριστων υποχρεώσεων, με τον Κρόνο να δείχνει «καλές» υποχρεώσεις, ή οποιοδήποτε θέματα έχουν σχέση με τα παλιά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ