Μετά από το σάλο, ο Θηβαίος απολογείται: Ζητώ συγνώμη από τη δημοσιογράφο και όσους με άκουσαν - iefimerida.gr

Μετά από το σάλο, ο Θηβαίος απολογείται: Ζητώ συγνώμη από τη δημοσιογράφο και όσους με άκουσαν

(EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από το σάλο που προκάλεσε η προσβλητική του στάση απέναντι σε δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, ο Χρήστος Θηβαίος απολογήθηκε.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι προσέβαλε ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο- χωρίς πρόθεση όπως αναφέρει- την Δέσποινα Αυγερίδου στην οποία παραχώρησε την επίμαχη συνέντευξη.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων, στο ξέσπασμά του, ο κ. Θηβαίος είπε στη δημοσιογράφο να πάει να... δουλέψει, κάνοντας επίθεση για την επιλογή της να γίνει ραδιοφωνική παραγωγός! Τα λεγόμενα του τραγουδιστή προκάλεσαν απίστευτη «έκρηξη» στο Twitter, με τους χρήστες του μέσου να του ασκούν έντονη κριτική. Για αυτό και απολογήθηκε μέσω Facebook.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση«, έγραψε ο κ. Θηβαίος.

«Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον», πρόσθεσε.

«Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση. Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο», καταλήγει η ανάρτησή του.

Μετά από το σάλο, ο Θηβαίος απολογείται: Ζητώ συγνώμη από τη δημοσιογράφο και όσους με άκουσαν  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Θηβαίος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ