Βρετανία: Κορυφαίοι πολιτικοί επί Θάτσερ κακοποιούσαν παιδιά - iefimerida.gr

Βρετανία: Κορυφαίοι πολιτικοί επί Θάτσερ κακοποιούσαν παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονόματα κορυφαίων πολιτικών, που αναφέρονται σε μυστικά έγγραφα, ήρθαν στο φως, ενοχοποιώντας τους για υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων.

Στα ονόματα συγκαταλέγονται κορυφαίοι πολιτικοί επί κυβέρνησης Θάτσερ όπως του Σερ Λέον Μπρίταν, υπουργού Εσωτερικών, του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Σερ Πίτερ Μόρισον, του διπλωμάτη και κατασκόπου Πίτερ Χέιμαν και του πρώην υπουργού Γουίλιαμ βαν Στρόμπενζι.

Λέγεται πως ο Σερ Πίτερ Μόρισον κατηγορήθηκε δύο φορές πως έψαχνε αγόρια για να κάνουν σεξ στις τουαλέτες.

Οπως μεταδίδει το SkyNews, η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την παράδοση των εγγράφων στις βρετανικές αρχές μετά από πίεση της κυβέρνησης του Ντέιβιντ Κάμερον.

Τα ενοχοποιητικά έγγραφα βρίσκονται σε έναν φάκελο, ο οποίος έχει ετοιμαστεί με μυστικότητα για να παραδοθεί στο γραφείο της Σιδηράς Κυρίας και αφορά «αφύσικες σεξουαλικές συμπεριφορές» ενός εκ των στελεχών της κυβέρνησής της, του Πίτερ Χέιμαν, ο οποίος είχε διατελέσει και στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ