H Air Malta προσφέρει δωρεάν μασάζ στους επιβάτες της οικονομικής θέσης [εικόνα] - iefimerida.gr

H Air Malta προσφέρει δωρεάν μασάζ στους επιβάτες της οικονομικής θέσης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα και οι επιβάτες των πρώτων θέσεων δεν περιμένουν τέτοια περιποίηση κατά τη διάρκεια της πτήσης τους. Έτσι όταν η Telegraph μετέδωσε ότι η Air Malta προσφέρει δωρεάν μασάζ στους επιβάτες της οικονομικής θέσης, πολλοί μάλλον θα απόρησαν.

Παρόλα αυτά πρόκειται για πραγματικό γεγονός. Όπως υποστηρίζει η δημοσιογράφος της Telegraph μάλιστα, την περασμένη βδομάδα δύο επαγγελματίες μασέζ καλωσόρισαν τους επιβάτες της πτήσης KM 116/7 που έκανε το δρομολόγιο Γκάτγουικ-Μάλτα.

Μαζί τους είχαν διάφορα δείγματα από προϊόντα ομορφιάς, και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο επιβατικό κοινό. Οι επιβάτες των πτήσεων μάλιστα, δεν αποβιβάστηκαν με άδεια χέρια, καθώς η εταιρεία τους έκανε δώρο κουπόνια αξίας 20 ευρώ για να επισκεφτούν σπα της περιοχής.

Σύμφωνα πάντως με την Air Malta, η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες πτήσεις, και θα γίνεται με τη συνεργασία συγκεκριμένου κέντρου αισθητικής (του ίδιου που προσέφερε και τα κουπόνια).

H Air Malta προσφέρει δωρεάν μασάζ στους επιβάτες της οικονομικής θέσης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Air Malta μασάζ οικονομική θέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ