Νέο πολιτικό φορέα ανακοινώνει σήμερα ο Γιάννος Γραμματίδης - iefimerida.gr

Νέο πολιτικό φορέα ανακοινώνει σήμερα ο Γιάννος Γραμματίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O διακεκριμένος νομικός, επίτιμος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και πρόεδρος των Ομάδων Διαλόγου Ενεργών Πολιτών, Γιάννος Γραμματίδης, ανακοινώνει το μεσημέρι (12.30) στην «Αίγλη» Ζαππείου τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

Όπως επισημαίνει στο κάλεσμά του ο Γιάννος Γραμματίδης, «το τελευταίο διάστημα ζήσαμε με τον πιο δραματικό τρόπο το τέλος μίας πορείας που εδώ και δεκαετίες επιλέξαμε ως κοινωνία να ακολουθήσουμε. Μία πορεία που μας έφερε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις πού δεν ταιριάζουν με τα όνειρα που κάναμε για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Μία πορεία που δεν ταιριάζει με τις αξίες που ενστάλαξαν μέσα μας οι γονείς μας, αλλά ούτε και με την ιστορία και τις προοπτικές του υπέροχου τόπου μας».
«Για εμένα αυτή η παράλογη πορεία σταματάει εδώ», αναφέρει ο κ. Γραμματίδης και προσθέτει:

«Μαζί με νέους ανθρώπους, όχι μόνο στην ηλικία αλλά πρωτίστως στη ψυχή, γυναίκες κι άνδρες απ' όλη την Ελλάδα κι από όλο το φάσμα της κοινωνίας, με τεκμηριωμένη εμπειρία, όραμα, δημιουργικότητα, συνέπεια κι αξιοπιστία, που δεν αυτοπεριορίζονται σε ιδεολογίες και διαχωρισμούς του χθες, που τους ενώνει ένα βαθύ αίσθημα ενότητας και πατριωτικής ευθύνης, αλλά και ένας νέος, υπερβατικός τρόπος σκέψης ικανός να απελευθερώσει το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας σαν λαός, γυρνάμε σελίδα».

Νέο πολιτικό φορέα ανακοινώνει σήμερα ο Γιάννος Γραμματίδης | iefimerida.gr 0

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιάννου Γραμματίδη:

«Αγαπητοί φίλοι,

Το τελευταίο διάστημα ζήσαμε με τον πιο δραματικό τρόπο το τέλος μίας πορείας που εδώ και δεκαετίες επιλέξαμε ως κοινωνία να ακολουθήσουμε. Μία πορεία που μας έφερε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις πού δεν ταιριάζουν με τα όνειρα που κάναμε για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Μία πορεία που δεν ταιριάζει με τις αξίες που ενστάλαξαν μέσα μας οι γονείς μας, αλλά ούτε και με την ιστορία και τις προοπτικές του υπέροχου τόπου μας.

Για εμένα αυτή η παράλογη πορεία σταματάει εδώ!

Μαζί με νέους ανθρώπους, όχι μόνο στην ηλικία αλλά πρωτίστως στη ψυχή, γυναίκες κι άνδρες απ' όλη την Ελλάδα κι από όλο το φάσμα της κοινωνίας, με τεκμηριωμένη εμπειρία, όραμα, δημιουργικότητα, συνέπεια κι αξιοπιστία, που δεν αυτοπεριορίζονται σε ιδεολογίες και διαχωρισμούς του χθες, που τους ενώνει ένα βαθύ αίσθημα ενότητας και πατριωτικής ευθύνης, αλλά και ένας νέος, υπερβατικός τρόπος σκέψης ικανός να απελευθερώσει το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας σαν λαός, γυρνάμε σελίδα.
Θα είναι ξεχωριστή χαρά για μένα και τους συνεργάτες μου σ' αυτή την προσπάθεια να είσαι κοντά μας.

Η νέα μας πορεία ξεκινάει την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 12.30μμ από την Αίγλη Ζαππείου.

Σας περιμένω!

Γιάννος Γραμματίδης»

Νέο πολιτικό φορέα ανακοινώνει σήμερα ο Γιάννος Γραμματίδης | iefimerida.gr 1


Ποιος είναι ο Γιάννος Γραμματίδης

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 12 Μαϊου 1952.΄Εχει 2 παιδιά.

Σπούδασε στο Νοµικό Τµήµα της Νοµικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθήνας, στην Ακαδηµία ∆ιεθνούς ∆ικαίου της Χάγης, στο ∆ιεθνές Ινστιτούτο Ανθρωπίνων ∆ικαιωµάτων, Στρασβούργο.

Ειδικεύεται σε Συγχωνεύσεις και εξαγορές, σύσταση διεθνών εταιρικών σχηµάτων, κοινοπραξίες (µε έµφαση σε δηµόσια έργα), franchising.

Είναι συγγραφέας μακράς σειρά άρθρων, σχολίων και µελετών που δηµοσιεύτηκαν στον ελληνικό και ξένο οικονοµικό και νοµικό τύπο.

Είναι συντάκτης του Ελληνικού Κώδικα ∆εοντολογίας για το Franchising και της Ελληνικής Ορολογίας για το Franchising.

Είναι μέλος του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου (Πρόεδρος), του ∆ικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, της ∆ιεθνούς ΄Ενωσης ∆ικηγορικών Συλλόγων, της΄Ενωσης ∆ικηγορικών Συλλόγων Αµερικής, του Οµίλου Ευρωπαίων ∆ικηγόρων Franchise, της Νοµικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Οµοσπονδίας Franchise.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννος Γραμματίδης νέο κόμμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ