"Εκλογές έχουμε σε 2,5 χρόνια" - iefimerida.gr

"Εκλογές έχουμε σε 2,5 χρόνια"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολύτως αρνητικός σε κάθε ενδεχόμενο εκλογών δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΚΤΕ Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ. "Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να κυβερνήσουμε για δυόμισι χρόνια ακόμα. Θα προχωρήσουμε σε τομές και θα κάνουμε ό,τι διορθωτικές κινήσεις χρειάζονται... Δεν είμαστε Θεοί", υποστήριξε, επαναλαμβάνοντας ότι το θέμα των εκλογών λύθηκε έντιμα και καθαρά τον Νοέμβριο όταν "νομιμοποιήθηκε η πολιτική μας".

Σημείωσε δε ότι θα περάσουν άλλα δύο δύσκολα χρόνια και στο έλος θα κρίνει ο λαός "αν θέλει εμάς που κάναμε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ή τον λαϊκιστή και δημαγωγό Σαμαρά, που θέλει την επιστροφή στο ρουσφέτι", παραπέμποντας στο παράδειγμα στήριξης από τη ΝΔ της κατάληψης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας από συμβασιούχους που έχουν προσληφθεί ρουσφετολογικά και θέλουν να μονιμοποιηθούν. Ερωτηθείς για τον ανασχηματισμό, ο ίδιος, υποστήριξε πως είναι αποκλειστικά θέμα πρωθυπουργού και πως όποιος άλλος μιλά για ανασχηματισμό, δεν ξέρει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ