Ψάχνει επειγόντως αμυντικό ο Ολυμπιακός – Ερχεται η Ιντερ για Μαζουακού - iefimerida.gr

Ψάχνει επειγόντως αμυντικό ο Ολυμπιακός – Ερχεται η Ιντερ για Μαζουακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ του Ολυμπιακού, αποκάλυψε και τα αμυντικά κενά των ερυθρόλευκων, οι οποίοι θα τρέξουν τις επόμενες μέρες για την απόκτηση ενός κεντρικού στόπερ.

Ο Μάρκο Σίλβα έβγαλε τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για το πως μπορεί να λειτουργήσει ο Ολυμπιακός με το υπάρχον ρόστερ αλλά και τις προσθήκες τις οποίες χρειάζεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους ποδοσφαιριστές όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο Μπουχαλάκης και ο Φορτούνης, όμως είδε την αμυντική λειτουργία της ομάδας του να μην λειτουργεί όπως ο ίδιος θα ήθελε.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξει αυτό είναι να αποκτηθεί ένας στόπερ μεγάλου βεληνεκούς. Στον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένο ότι θα έρθει ένα βαρύ όνομα, το οποίο θα πάρει στις πλάτες του την άμυνα ενώ όσο πιο γρήγορα συμβεί αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα καταφέρει ο Σίλβα να τον «δέσει» με τους υπόλοιπους παίκτες.

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρει ότι η Ιντερ αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στους νταμπλούχους για την απόκτηση του Μαζουακού. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να ζητήσει περισσότερα από 8 εκ. ευρώ με τον Γάλλο άσο να προέρχεται από δύο εξαιρετικές χρονιές εντός και εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μαζουακου αμυντικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ