Ρολά ψαριού σε φύλλα μαρουλιού - iefimerida.gr

Ρολά ψαριού σε φύλλα μαρουλιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολύ ελαφριά συνταγή με ψάρι για όσους δεν νηστεύουν, ή για όσους νηστεύουν light!

Άλλη μια ιδέα που φέραμε στα μέτρα μας από το kitchendaily.com.

3 κουτ. σούπας βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο εστραγκόν ή/και μαϊντανός

1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι

4 φιλέτα γλώσσας ή άλλου λευκόσαρκου ψαριού

4 μεγάλα μαρουλόφυλλα

Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς με τη σχάρα στη μέση. Ανακατέψτε το βούτυρο με τα μυρωδικά και τα κρεμμύδια. Απλώστε 1 κουταλιά της σούπας σ’ ένα ρηχό ταψί.

Βάλτε αλάτι και πιπέρι στο ψάρι. Αλείψτε το με το υπόλοιπο μείγμα του βουτύρου και τυλίξτε κάθε φιλέτο σε ρολό. Κόψτε τα χοντρά κομμάτια του μίσχου από τα μαρουλόφυλλα. Βάλτε από ένα φιλέτο σε κάθε φύλλο και τυλίξτε το όσο καλύτερα γίνεται. Βάλτε τα στο ταψί, καλύψτε το καλά με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 15 λεπτά περίπου.

Ταιριάζει ωραία με βραστές πατάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ