Η Ζωή ξαναχτυπά: Στην Ελλάδα γίνεται πραξικόπημα εις βάρος του λαού - iefimerida.gr

Η Ζωή ξαναχτυπά: Στην Ελλάδα γίνεται πραξικόπημα εις βάρος του λαού

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πραξικόπημα εις βάρος του ελληνικού λαού κάνει λόγο ακόμα μία φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζητώντας να υπάρξουν πρωτοβουλίες για να αποτραπεί το ειδεχθές σχέδιο.

Σε ομιλία της στο πλαίσιο της 10ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού που πραγματοποιείται στη Βουλή, η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους συμμετέχοντες να πράξουν τα δέοντα για να μην υποταχθούν οι λαοί σε τραπεζικά και χρηαματοοικονομικά συμφέροντα.

«Αυτό που διακυβεύεται είναι η αρχή της αλληλεγγύης των λαών και η προοπτική των επόμενων γενεών, καθώς ολοένα και περισσότεροι νέοι μεταναστεύουν, ενώ τροφοδοτείται ένας νέος ρατσισμός για τους Έλληνες που κάνει λόγο για μπαταχτσήδες», ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε πως την ώρα που η Ελλάδα μιλά για το χρέος αποδεικνύεται ότι «το επισπεύδον γερμανικό κράτος που θέλει να εξουθενώσει τον ελληνικό πληθυσμό αρνείται να πληρώσει οφειλές που συνδέονται με διεθνή εγκλήματα».

«Από τις 13 Ιουνίου αμφισβητείται η δημοκρατία στη χώρα μας, το αυτεξούσιο της Βουλής, η ελευθερία συνείδησης και έκφρασης των βουλευτών, η δυνατότητα τους να συζητήσουν», τόνισε και υπογράμμισε πως «έχουν τεθεί ασφυκτικές προθεσμίες 15 Ιουν και 22 Ιουνίου στις οποίες καλείτε η Βουλή νομοθετήσει, στην πραγματικότητα χωρίς οι βουλευτές να μπορούν ούτε να συζητήσουν ούτε να μελετήσουν τα νομοσχέδια που καλούνται να ψηφίσουν ούτε να ανταλλάξουν απόψεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ