Ετσι είναι πραγματικά το σώμα μετά τη γέννα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι είναι πραγματικά το σώμα μετά τη γέννα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εγκυμοσύνη είναι ίσως η σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Κατά τη διάρκεια αυτής πολλές γυναίκες περνούν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, καθώς πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αλλαγή.

Μετά την γέννα, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πέφτουν σε κατάθλιψη και βρίσκουν τον εαυτό τους αποκρουστικό. Αρκετές δε παλεύουν να χάσουν τα κιλά που πήραν, θεωρώντας λανθασμένα πως μόνο αυτές είναι σε αυτή την κατάσταση μετά τη γέννα.

Μια Αυστραλή διατροφολόγος-μπλόγκερ, η Τζούλι Μπχοσάλε, μετά τη γέννηση του δεύτερου της παιδιού θέλησε να δώσει κουράγιο στις νέες μητέρες με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Με μια σειρά φωτογραφιών παρουσιάζει πως είναι το σώμα της 24 ώρες μετά τη γέννα, μία εβδομάδα μετά και φτάνει στις 14 εβδομάδες.

«Μπορεί να μην μοιάζεις με το επόμενο μοντέλο της Victoria 's Secret, αλλά συγκεντρώσου σε αυτό που αισθάνεσαι. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου και το σώμα σου. Δεν υπάρχεις κανείς με τον οποίο θα συγκριθείς», είναι το μήνυμα της Τζούλι.

Ετσι είναι πραγματικά το σώμα μετά τη γέννα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ετσι είναι πραγματικά το σώμα μετά τη γέννα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γέννα σώμα κατάθλιψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ