Τα ζώδια της Τρίτης 21 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εσάς τους Κριούς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 8-10 Απριλίου, η σημερινή ημέρα σας καλεί να προσέχετε κάποιες εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο. Όσοι πάλι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε να επιλύσετε ένα σημαντικό οικογενειακό σας θέμα, να ασχοληθείτε με την εργασία σας αλλά και με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Ο Δίας που μέχρι τις 11 Αυγούστου θα παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί από τις 15 Απριλίου και μετά, με την θέση του αυτή να είναι μοναδική και πολύ σημαντική τόσο για τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και για την επιχειρηματική σας δράση. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτή την κατάσταση και να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας, στα νεαρά πρόσωπα της οικογένειας γενικότερα αλλά και στον ερωτικό σας σύντροφο ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας!

Ταύρος

Για τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας η σημερινή - ιδιαίτερα καλή- ημέρα φέρνει σταθεροποίηση στα σχέδιά σας, φέρνει συναισθηματικές επαφές, ακόμη και συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας οι οποίες δεν γίνονται πλέον στο εκρηκτικό κλίμα των προηγούμενων ημερών, έστω και αν στο τέλος της εβδομάδας τα πράγματα γίνονται και πάλι εκρηκτικά! Υπάρχει επίσης ένα παρασκήνιο το οποίο λειτουργεί σε βάρος σας. Τα οικογενειακά θέματα ωστόσο ρυθμίζονται σιγά σιγά. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντί σας να έρχεστε αντιμέτωποι με τα θέματα που αντιμετωπίζουν ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας, σήμερα όμως θα έχετε την βοήθεια των προσώπων της οικογένειάς σας.

Δίδυμοι

Με τα οικονομικά θέματα να είναι μόνιμος πονοκέφαλος για εσάς τους Διδύμους, θα πρέπει ως το τέλος της εβδομάδας να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα, μιας και μπορεί να βιώσετε εκρηκτικές καταστάσεις σε αυτόν τον τομέα! Μην αναμίξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας καθώς υπάρχει περίπτωση να ζημιωθείτε, ενώ ένα οικογενειακό θέμα αρχίζει να σας απασχολεί έντονα! Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι, ενώ τα πρόσωπα της οικογένειάς σας έχουν ανάγκη την στήριξή σας.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι που έχετε σήμερα γενέθλια είστε σε μια πολύ καλή στιγμή της ζωής σας, θα μπορούσα να πω ότι αισθάνεστε πως πατάτε σε στέρεο έδαφος, αν και όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Ιουλίου θα πρέπει την επόμενη εβδομάδα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μπορεί να παρουσιαστούν κάποια ρήγματα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, τα ρίσκα και γενικά τις παράτολμες καταστάσεις. Η Αφροδίτη που για λίγες ημέρες θα βρίσκεται στην Παρθένο ευνοεί για το διάστημα αυτό τις σχέσεις και τις συνεργασίες όσων είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε τώρα να επιλυθεί.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες, το σημερινό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι θεαματικό, σταθεροποιεί σχέδια, σχέσεις και συνεργασίες, ενώ με μυστικούς τρόπους μπορείτε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Την επόμενη όμως εβδομάδα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να παρουσιαστεί ένα ρήγμα, κάποιες αλλαγές στα σχέδια που έχετε για ταξίδια, για σπουδές και για κάποιες αρκετά σημαντικές νομικές υποθέσεις σας. Την περίοδο αυτή υπάρχει αρκετό παρασκήνιο το οποίο θα πρέπει να το διαχειριστείτε σωστά!

Παρθένος

Παρθένοι μου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο ευνοεί τα σχέδια και τη συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, ενώ και οι φίλοι βρίσκονται κοντά σας! Προς το τέλος όμως της εβδομάδας αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας θέματα καθώς θα μπορούσαν να προκύψουν πολλά πράγματα σε βάρος σας. Γενικότερα την περίοδο αυτή μπορείτε με τα επιχειρήματά σας να προσελκύσετε αλλά και να πείσετε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, με την Αφροδίτη (δικό σας κυβερνήτη) να έχει περάσει στην Παρθένο, αισθάνεστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι, ο εσωτερικός σας κόσμος, η ψυχολογία σας δεν είναι και στα καλύτερα της, αν και όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας είστε σε μια αρκετά καλή περίοδο. Όσοι όμως έχετε γενέθλια γύρω στις 12-16 Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, υπάρχουν για εσάς κάποιες πολύ σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες οι οποίες μπορεί να παρουσιάσουν ρήγματα, μπορεί να διαρραγούν. Για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να υποστηρίξετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας με την Αφροδίτη να ευνοεί την πραγματοποίηση των σχεδίων σας και τα πράγματα γενικότερα να βελτιώνονται! Το τρίγωνο Ήλιου –Κρόνου ευνοεί όσους είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας, αποφύγετε όμως να ασχοληθείτε τώρα με κάποια εργασιακά σας θέματα ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας (ιατρικές εξετάσεις ή λήψη κάποιας θεραπείας). Ειδικότερα στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε ένα επικίνδυνο ταξίδι ή το να ασχοληθείτε με νομικά και διαδικαστικά ζητήματα τα οποία μπορεί να σας πληγώσουν με τις εξελίξεις τους.

Τοξότης

Για τους Τοξότες των τελευταίων ημερών τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, με ένα οικονομικό θέμα να επιλύεται τώρα. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέχετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή να παρουσιαστούν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που θα σας φορτίσουν.

Αιγόκερως

Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για εσάς τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, με την συναισθηματική σας ζωή, τα ταξίδια και τις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά να ευνοούνται ιδιαίτερα. Το τρίγωνο Ήλιου –Κρόνου σταθεροποιεί μεν καταστάσεις για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, αν όμως έχετε γενέθλια το διάστημα 9-14 Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας υπάρχει μεγάλη ένταση. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την ανάμιξή σας σε οικογενειακές καταστάσεις, ενώ μπορεί να έχετε σημαντικές διενέξεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτές τις ημέρες, καθώς υπάρχουν εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο ενώ μπορεί να σας απασχολήσει και ένα θέμα υγείας. Οικονομικά θέματα, θέματα που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια ή ασφάλειες μπορούν τώρα να επιλυθούν, θα πρέπει όμως να προσέξετε τυχόν συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνετε τώρα.

Ιχθείς

Μια ιδιαίτερα καλή ημέρα είναι η σημερινή για εσάς τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μια ημέρα που μπορείτε να σταθεροποιήσετε κάποιες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 18 Φεβρουαρίου τα πάντα φαίνεται να μπαίνουν σε έναν πολύ καλό και σημαντικό δρόμο ο οποίος μπορεί να αποδώσει κατά τον καλύτερο τρόπο. Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις ακόμη και ένα συναισθηματικό θέμα ευνοούνται, το τέλος όμως της εβδομάδας δεν ευνοεί τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ