Τατούλης: Να κυρηχθεί πυρόπληκτη και αναδασωτέα η Νεάπολη Λακωνίας - iefimerida.gr

Τατούλης: Να κυρηχθεί πυρόπληκτη και αναδασωτέα η Νεάπολη Λακωνίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάγκη να κηρυχθεί άμεσα ως πυρόπληκτη και αναδασωτέα η ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης Λακωνίας, τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά για το θέμα σε σύσκεψη που έγινε σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι στο δημοτικό σχολείο της Νεάπολης, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση των πληγέντων. Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο κ. Τατούλης ανέφερε επίσης ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να λυθούν άμεσα τα προβλήματα των ζωοτροφών και να χορηγηθούν οι απαιτούμενες εκτροφές, ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των κτηνοτροφικών μονάδων. Παράλληλα επεσήμανε ότι θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την αποκατάσταση των πληγών και την αντιμετώπιση των άμεσων παρενεργειών της πυρκαγιάς.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ