Έπιασαν τον αρχηγό συμμορίας με καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Έπιασαν τον αρχηγό συμμορίας με καλάσνικοφ

σύλληψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθη στον Πειραιά ένας 30χρονος Αλβανός, γνωστός με το παρατσούκλι «Τόνι», ο οποίος φέρεται πως ήταν ο εγκέφαλος και ο καθοδηγητής πολλών ένοπλων ομάδων.

Σύμφωνα με τις αρχές είχε ηγετικό ρόλο στις εγκληματικές ομάδες που συγκροτούσε, οι οποίες πραγματοποιούσαν ένοπλες ληστείες, με καλάσνικοφ σε πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ, περίπτερα και άλλα καταστήματα. Από την έρευνα προέκυψε πως κατά την διάρκεια του τελευταίου διμήνου ο Αλβανός κακοποιός, μαζί με τους συνεργούς του που αναζητούνται, διέπραξαν 58 ένοπλες ληστείες, έξι διαρρήξεις και μία ανθρωποκτονία.

Η συμμορία λήστευε σπίτια, πρατήρια καυσίμων και καταστήματα, κυρίως στις περιοχές του Αιγάλεω του Περιστερίου και της Νίκαιας. Εις βάρος του Αλβανού είχε σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορείται και για τη δολοφονία ενός συμπατριώτη του. Η αστυνομία αναζητά πέντε ακόμα συνεργούς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ