Κληρώνει για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στη Νιόν της Ελβετίας - iefimerida.gr

Κληρώνει για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στη Νιόν της Ελβετίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει σήμερα (13:00) στη Νιόν της Ελβετίας τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίκαελ Εσιέν.

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει σήμερα ελληνικό χρώμα καθώς ο Παναθηναϊκός, θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στο δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι πράσινοι, οι οποίοι επέστρεψαν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και συνεχίζουν τις προπονήσεις στο Κορωπί, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία εκ των Σαχτάρ, Αγιαξ, Μπριζ, Μονακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 28/29 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά.

Κλήρωση για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Μια ώρα μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, θα ακολουθήσει αυτή του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε χθες από την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ όμως το 2-1 αφήνει περιθώρια πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα έχει τόσο τον Δικέφαλο του βορρά όσο και τον Ατρόμητο στους ισχυρούς.

Οι δύο ελληνικές ομάδες είναι πιθανό να κληρωθούν με μία εκ των Φίτεσε, Γιάμπλονετς, Στουρμ Γκρατς, ΑΕΚ Λάρνακας, Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα, Μπουχιουκσεχίρ, Τίργκου, Αλταχ όμως είναι επίσης πιθανό, η αντίπαλός τους να προκύψει από τα χθεσινά ζευγάρια του 2ου προκριματικού γύρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Ατρόμητος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ