Θεοδωράκης: Δεν κάνουν έτσι οι ηγέτες, φίλε Αλέξη... - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Δεν κάνουν έτσι οι ηγέτες, φίλε Αλέξη...

Theodore Manolopoulos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν κάνουν έτσι οι ηγέτες, φίλε Αλέξη...» λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης προς τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο εγκαλεί για το ότι δεν είπε ένα «ευχαριστώ» στους βουλευτές της αντιπολίτευσης που στήριξαν την κυβέρνηση, ενώ καθυβρίζονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ψήφιζαν τα παλαιότερα μνημόνια.

Με ανάρτησή του στο facebook, υπό τον τίτλο «Αναρωτιέμαι», ο επικεφαλής του Ποταμιού, απευθύνεται σε πρώτο ενικό πρόσωπο στον Πρωθυπουργό και τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα.

«251 βουλευτές του έδωσαν εξουσιοδότηση να διαπραγματευθεί – 17 δικοί του δεν του έδωσαν. 229 βουλευτές ψήφισαν τον πρώτο νόμο που τους ζήτησε – 39 δικοί του δεν τον ψήφισαν. Και ο ίδιος δεν ένιωσε την ανάγκη να πει ούτε ένα ευχαριστώ στους βουλευτές της αντιπολίτευσης που τον στήριξαν. Δεν μιλώ για τους βουλευτές του Ποταμιού. Μιλώ κυρίως για τους παλιούς βουλευτές που όταν ψήφιζαν τα δικά τους μνημόνια, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβριζε. Και τώρα, που ψήφισαν το μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν έχει κανείς το θάρρος να τους πει έστω ένα ευχαριστώ.

Δεν κάνουν έτσι οι ηγέτες, φίλε Αλέξη. Δεν κάνουν έτσι οι Έλληνες».

Θεοδωράκης: Δεν κάνουν έτσι οι ηγέτες, φίλε Αλέξη... | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ