Σαμοΐλης: Μπορεί ο Τσίπρας να υπογράψει τη συμφωνία και μετά να την πάρει πίσω - iefimerida.gr

Σαμοΐλης: Μπορεί ο Τσίπρας να υπογράψει τη συμφωνία και μετά να την πάρει πίσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να υπογράψει τη συμφωνία με τους εταίρους και έπειτα να την πάρει πίσω, εξέφρασε την Πέμπτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Σαμοΐλης, μία ημέρα μετά την υπερψήφιση των προαπαιτούμενων στη Βουλή.

Μιλώντας στον «BΗΜΑ FM», ο κ. Σαμοΐλης, που ψήφισε όχι» στη χθεσινή ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα, είπε ότι είναι «πολύ πιθανόν» να μην βρίσκονται στη λίστα των επόμενων εκλογών όσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν «όχι».

«Είναι θέμα του Πρωθυπουργού. Η λίστα κατά κανόνα μέχρι τώρα πήγαινε όπως είχαν εκλεγεί (σ.σ. οι βουλευτές) να επαναλαμβάνεται από τη στιγμή που θεωρούνταν ότι πήγε καλά. Προφανώς ο Πρωθυπουργός θα κρίνει και ζυγίσει τα πράγματα».

«Θα είναι έτσι τότε που θα καταρτιστεί η λίστα ή θα έχουν αλλάξει τα πράγματα στη σκέψη και στη δράση;», διερωτήθηκε ο κ. Σαμοΐλης και ερωτηθείς για το αν εννοεί ότι θα υπογράψει ο Πρωθυπουργός συμφωνία και μετά θα την πάρει πίσω, είπε «γιατί όχι; Και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε, ότι δέχτηκε τεράστιες πιέσεις και ότι είναι πραξικόπημα. Εγώ πιστεύω, ότι πια δεν χωρούν πρόχειρες λύσεις, θα πρέπει να δοθεί μια συνολική λύση και η προσπάθεια του Πρωθυπουργού αυτό είναι, μια συνολική λύση, η οποία δεν είναι βιώσιμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαμοίλης συμφωνία υπέγραψε πίσω
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ