Φίλης κατά Κωνσταντοπούλου: Χρησιμοποιεί το θεσμικό της ρόλο για να μην παίρνει αποφάσεις η Βουλή - iefimerida.gr

Φίλης κατά Κωνσταντοπούλου: Χρησιμοποιεί το θεσμικό της ρόλο για να μην παίρνει αποφάσεις η Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση, μέσα σε λίγες ημέρες, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Φίλης επισήμανε πως τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή ψηφοφορία και η επιμονή της κ. Κωνσταντοπούλου να ξεκινήσει η Ολομέλεια το πρωί της Πέμπτης, παρά τη διορία από την πλευρά των δανειστών, δείχνουν ότι: «Η Πρόεδρος της Βουλής προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το θεσμικό της ρόλο για να μην πάρει απόφαση η Βουλή».

Ο κ. Φίλης άφησε σαφείς αιχμές για τους διαφωνούντες βουλευτές και υπουργούς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν διαφωνούσα θα είχα παραιτηθεί και θα παρέδιδα την έδρα». Τόνισε, δε, ότι τα μέτρα πρέπει να τα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τότε θα είναι πιο δίκαια. «Δεν μπορεί να ρίξουν την πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς» διεμήνυσε.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα συνεργαστεί με το παλιό πολιτικό σύστημα και «σε περίπτωση αδιεξόδου θα γίνουν εκλογές», διευκρίνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ