Λαφαζάνης: Οταν μου ζητηθεί, η παραίτησή μου είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Οταν μου ζητηθεί, η παραίτησή μου είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση, παρότι καταψήφισε τα προαπαιτούμενα μέτρα, επανέλαβε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά από την ψηφοφορία στη βουλή.

Ο υπουργός τόνισε στις δηλώσεις του, αρκετές φορές μάλιστα, τόσο την στήριξή του στην κυβέρνηση όσο και στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, τάχθηκε κατά των εκλογών και απάντησε ότι όταν του ζητηθεί η παραίτησή του, θα είναι στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα.

«Συνεχίζουμε με το ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο και κορμό της κυβέρνησης που θα ακολουθήσει μία προοδευτική πορεία για να βγει η χώρα από την κρίση. Αυτή είναι η κατεύθυνσή μας, αυτή θα ακολουθήσουμε», είπε ο κ. Λαφαζάνης.

«Κανένας δεν είναι απέναντι από την κυβέρνηση. Την κυβέρνηση την στηρίζουμε πολύ δυνατά, ολόθερμα, για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα. Ο πρωθυπουργός καθορίζει το κυβερνητικό σχήμα. Οποιαδήποτε στιγμή που ζητήσει την παραίτησή μου είναι στη διάθεσή του. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, τον στηρίζουμε όλοι. Και αυτοί που είχαμε ''όχι'', στηρίζουμε την προσπάθεια να βγούμε από την κρίση. Στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά διαφωνούμε με τα μνημόνια, με μέτρα λιτότητας», τόνισε.

Οταν ρωτήθηκε για το τι θα έκανε ο ίδιος στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε «Θα συνέχιζα να κυβερνάω και θα προσπαθούσα να ασκήσω όσο δυνατόν μία πολιτική συμβατή με τις δεσμεύσεις μας», ενώ όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση εκλογών, απάντησε «Δεν θέλουμε εκλογές. Εχουμε κυβέρνηση εκλεγμένη και δυνατή που στηρίζεται από όλους μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ