Τα 229 «ναι»... πάνε σε Eurogroup και ΕΚΤ - iefimerida.gr

Τα 229 «ναι»... πάνε σε Eurogroup και ΕΚΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή τελείωσε και μετά την γαλλική, ψήφισε και αυτή «ναι» στη συμφωνία και τα μέτρα και έτσι το πρωί της Πέμπτης το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Eurogroup.

Στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδος θα γίνει τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης για να συζητήσουν τα δεδομένα μετά το αποτέλεσμα και την χρηματοδότηση-γέφυρα των 7 δισ.ευρώ που χρειάζεται άμεσα η Ελλάδα.

Επίσης, αναμένεται εντός της ημέρας να συνεδριάσει η ΕΚΤ με την ελπίδα να δώσει μια... ανάσα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Αναμένεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είτε να διατηρήσει τον ELA για τις ελληνικές τράπεζες (είναι περίπου στα 89 δισ.ευρώ), είτε να δώσει μια μικρή αύξηση. Και από εκεί θα φανεί αν ανέβει το όριο των capital controls που είναι στα 60 ευρώ από τα ΑΤΜ ή θα παραμείνει ίδιο και για τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup ELA ΕΚΤ χρηματοδότηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ