Νέο χουνέρι της Ζωής στον Τσίπρα -Το στήριξε η Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Νέο χουνέρι της Ζωής στον Τσίπρα -Το στήριξε η Χρυσή Αυγή

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο χουνέρι επιφύλασσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα, αφού κάνει τα πάντα για να καθυστερήσει τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Και ενώ περίμεναν να συνεδριάσει και να ολοκληρωθεί άμεσα η διάσκεψη των προέδρων ώστε να ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια, η Πρόεδρος της Βουλής έκανε τα δικά της με αποτέλεσμα, όπως περιγράφουν κοινοβουλευτικές πηγές «να γίνει το έλα να δεις».

Με την δικαιολογία πως άργησε να ολοκληρωθεί η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση (19:30) η διάσκεψη τον προέδρων. Και σαν να μην έφτανε αυτό η κα Κωνσταντοπούλου οριακά δεν τίναξε τη διάσκεψη των προέδρων στον αέρα αφού έκανε έξαλλους τους συμμετέχοντες προτείνοντας η συνεδρίαση της Ολομέλειας να ξεκινήσει στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης, παρότι γνωρίζει πως η διορία που έχει η Ελλάδα βάσει των συμφωνηθέντων στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών ήταν έως απόψε τα μεσάνυχτα η κυβέρνηση να έχει περάσει τα μέτρα.

Οπως ήταν αναμενόμενο η πρόταση της Προέδρου της Βουλής προκάλεσε έκρηξη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη να βρίσκεται εκτός εαυτού, αφού η κα Κωνσταντοπούλου δεν του έδινε το λόγο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι την κατηγορούν πως κάνει τα πάντα για να καθυστερήσει την ψήφιση της συμφωνίας.

Την πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να πάει για αύριο η ψηφοφορία ψήφισε μόνο ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζερβελής.

Η φίλη της αντιπρόεδρος της βουλής Λίτσα Αμανατίδου αντιπρότεινε τότε να ξεκινήσει η ψηφοφορία την Τετάρτη, αλλά να ολοκληρωθεί αύριο! Την πρόταση αυτή ψήφισαν η κ. Χαραλαμπίδου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι 4 πρόεδροι των επιτροπών που είναι όλοι της Αριστερής Πλατφόρμας και ο Χρήστος Παππάς από τη Χρυσή Αυγή!

Τελικά πέρασε η πρόταση του Νίκου Φίλη να ξεκινήσει στις 8 η ψηφοφορία και να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ).

Τελικά αναμένεται η Ολομέλεια να ξεκινήσει στις 20:30 και η ψηφοφορία να τελειώσει τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ