Ραχήλ Μακρή: Ντροπή σας, δεν είστε Αριστεροί αλλά κακέκτυπα του Γεωργιάδη - iefimerida.gr

Ραχήλ Μακρή: Ντροπή σας, δεν είστε Αριστεροί αλλά κακέκτυπα του Γεωργιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ακύρωση της λίστας ομιλητών στην επιτροπή της Βουλής φανερώνει τον πανικό και την επιθυμία φίμωσης όσων διαφωνούν με τα προαπαιτούμενα μέτρα υποδούλωσης της χώρας και δεν δέχονται να ανταλλάξουν τη συνείδησή τους με μια υπουργική θεσούλα. Ντροπή σας. Δεν είστε αριστεροί, αλλά κακέκτυπα του Γεωργιάδη και των ομοίων του» έγραψε στο Facebook η Ραχήλ Μακρή.

Νωρίτερα, αναπολώντας το τραγούδι της γνωστής παιδικής σειράς του Ευγένιου Τριβιζά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε επίσης στο Facebook:

«Ανεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν ότι μετά το "ναι" κουνουπίδια Βόλου ράβουν ταγιέρ υπουργοποίησης. Επίσης ο Χάρης Το Αγγούρι έδωσε παραγγελία σε ράφτη να του φτιάξει κουστουμάκι υπουργικό γιατί αυτά που είχε ως γραμματέας δεν ήταν αρκετά για να υποστηρίξουν το ΝΑΙ. Πήγαν να σώσουν τα φρούτα από τους μανάβηδες και έγιναν οι ίδιοι μανάβηδες. Είναι μία, είναι μία, η ονειρεμένη Φρουτοπία».

Και συνέχισε με ένα μήνυμα από τον Καποδίστρια:

Ραχήλ Μακρή: Ντροπή σας, δεν είστε Αριστεροί αλλά κακέκτυπα του Γεωργιάδη | iefimerida.gr 0

Σε δηλώσεις της στη Βουλή άφησε να εννοηθεί ότι θα καταψηφίσει και δεν θα παραδώσει τη βουλευτική της έδρα. «Η έδρα δίνεται από τους πολίτες και παραδίδεται στους πολίτες» δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραχήλ Μακρή κακέκτυπα Άδωνις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ