Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια σήμερα μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Τετάρτη θα έχει πολύ άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις ό,τι μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις.

Δίδυμοι
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, ωστόσο το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου και εύκολα θα ξεπεράσεις τους σκοπέλους που θα σου παρουσιαστούν.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις θα σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση. Προσπάθησε, όσο αυτό είναι εφικτό, να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Τετάρτη έχει αρκετό προβληματισμό, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Τετάρτη έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι τόσο από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, που θα πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται, καθώς θα έχεις πολύ δυνατό σου σύμμαχο τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Καρκίνο.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις είναι αρκετές και κυρίως αφορούν άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Τετάρτη είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις, γιατί με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει τον σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε την κίνησή σου στο άτομο που θέλεις και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ