Ποσό που ζαλίζει – Ο Στέρλινγκ στην Μάντσεστερ Σίτι με 70 εκατ.ευρώ - iefimerida.gr

Ποσό που ζαλίζει – Ο Στέρλινγκ στην Μάντσεστερ Σίτι με 70 εκατ.ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πλέον επίσημο. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα 5 χρόνια, με το συνολικό ποσό της μεταγραφής του από τη Λίβερπουλ να αγγίζει τα 70.000.000 ευρώ.

Αυτή η πρόταση-"μαμούθ" της Σίτι στην Λίβερπουλ για τον 20χρονο ήταν η 3η συνολικά, με τους "κόκκινους" να μένουν τελικά ικανοποιημένοι, αφού είπαν πρώτα δύο φορές "όχι" στους "πολίτες".

"Ο Ραχίμ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ανυπομονώ να ενσωματωθεί στην αποστολή στην Αυστραλία αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Είναι νέας νέος παίκτης με τρομερές δυνατότητες και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ενθουσιασμένοι βλέποντάς τον εν δράσει με την ομάδα", ήταν το σχόλιο του προπονητή της Σίτι.

Ο Στέρλινγκ θα φορά το νούμερο 7 στη νέα ομάδα του, όπως επιβεβαίωσε ο βρετανικός σύλλογος με VIDEO που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ