Σταθάκης: Να εξαντληθούν τα όρια πολιτικού διαλόγου στον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σταθάκης: Να εξαντληθούν τα όρια πολιτικού διαλόγου στον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελπίδα πως θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια πολιτικού διαλόγου στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Γιώργος Σταθάκης.

«Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε λίγο χρόνο. Ο διάλογος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης φυσικά, πρέπει να γίνει. Πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια πολιτικού διαλόγου», δήλωσε πιο συγκεκριμένα στον στον Real FM ο υπουργός Οικονομίας.

«Να διερευνήσουμε το αν ισχύει ότι με τις διαφορετικές μας απόψεις ήρθαμε έως εδώ, αν με τις διαφορετικές απόψεις μας μπορούμε να παραμείνουμε όλοι μαζί. Εγώ επιθυμώ το πρώτο. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να γίνει», προσέθεσε.

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα μπορέσει να σταθεί το επόμενο διάστημα έστω και σαν κυβέρνηση μειοψηφίας, ο υπουργός Οικονομίας απάντησε:

«Εάν υπάρχει θέμα ότι δεν μπορεί να στηριχθεί η κυβέρνηση, παρά τις όποιες διαφωνίες, τότε θα προχωρήσει -υποθέτω- για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι συνθήκες ως κυβέρνηση μειοψηφίας, πριν ληφθούν άλλες αποφάσεις που δεν ξέρω ποιες θα είναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ