Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της ψηφοφορίας - iefimerida.gr

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της ψηφοφορίας

Επί ποδός είναι όλα τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και ήδη από τις 9 το πρωί συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία, τα μέλη της οποίας έχει προγραμματιστεί να ενημερώσει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Έχοντας κάνει ήδη μια πρώτη χαρτογράφηση, ο Αλέξης Τσίπρας θα στείλει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις και θα καλέσει τους διαφωνούντες να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους. Αν δηλαδή είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τη συμφωνία και τη νέα πορεία που αυτή χαράσσει ή να υπονομεύσουν για ακόμα φορά τη δεδηλωμένη της κυβέρνησης, καλώντας τους εμμέσως πλην σαφώς να παραιτηθούν.

«Το κλίμα είναι πολωμένο, υπάρχει εσωκομματικό θέμα» έλεγε κυβερνητικό στέλεχος στο iefimerida.gr, εξηγώντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να εκτονωθεί η κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική Γραμματεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ