Tο απόγευμα συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου - iefimerida.gr

Tο απόγευμα συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου

kammenos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμη συνάντηση θα έχουν το απόγευμα Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, μετά την επίτευξη της δύσκολης συμφωνίας τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις Βρυξέλλες.

Ο Πάνος Καμμένος είχε εκδηλώσει την αντίθεσή του στην διαφαινόμενη συμφωνία, το βράδυ της Κυριακής, γράφοντας το εξής μήνυμα στο τουίτερ:

Tο απόγευμα συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν ότι σκοπεύει να αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση, κύκλοι του προέδρου των ΑΝΕΛ ανέφεραν ότι ο κ. Καμμένος δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και θα στηρίξει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της να σώσει την Ελλάδα.

Tο απόγευμα συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου | iefimerida.gr 1

Σήμερα το πρωί πάντως ο κ.Καμμένος έκανε ένα νέο tweet

Λίγο αργότερα ο Αδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την απορία του για τη φωτογραφία που ανέβασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κάνοντας retweet και γράφοντας χαρακτηριστικά «Το εννοεί ο ποιητής;»

Tο απόγευμα συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου | iefimerida.gr 2

Οπως έγινε γνωστό, πάντως, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος είχαν ήδη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό να ενημεώνει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ