Σκουρλέτης: Υπάρχει θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας -Εκλογές εντός του έτους - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Υπάρχει θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας -Εκλογές εντός του έτους

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτής, καθώς θεωρεί πως η συμφωνία που προκύπτει από τη Σύνοδο δεν είναι βιώσιμη.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας. Δεν μπορώ να κατηγορήσω όποιον δεν μπορεί να πει ''ναι'' σε αυτή τη συμφωνία", δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, τη λύση της Συνόδου μη βιώσιμη.

«Δεν προσπαθούμε να κάνουμε τη συμφωνία να φαίνεται καλύτερη και το λέμε ξεκάθαρα; Αυτή η συμφωνία δεν μας αντιπροσωπεύει», συμπλήρωσε.

Οσον αφορά το ενδεχόμενο εκλογών, τόνισε πως πρώτα θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση και μετά θα εξεταστεί αυτό το ενδεχόμενο. Ο ίδιος εκτίμησε πως πως θα υπάρξουν εκλογές εντός του έτους.

Παράλληλα, ανέφερε πως τα σενάρια για να υλοποιηθεί είναι δύο: είτε με την στήριξη της αντιπολίτευσης είτε με κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Σχολιάζοντας τους βουλευτές που δεν εξουσιοδότησαν την έναρξη των διαπραγματεύσεων στην Ολομέλεια της Βουλής, ανέφερε πως θα έπρεπε να παραιτηθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ